Βαθμολογία

Ο Φαλανιακός «φρέναρε» τον Αμπελωνιακό!

Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Φαλάνης, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον πρωτοπόρο Αμπελωνιακό, κυριάρχησε η δύναμη και για τις δύο ομάδες και στο τέλος ο Φαλανιακός πήρε τη νίκη με σκορ 2-1.

Από πολύ νωρίς στο 15’ προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα, το ματς είχε καλές φάσεις, στο 55’ ο Φαλανιακός ισοφάρισε, πίεσε στη συνέχεια πολύ και σε αυτό τον βοήθησε ότι από το 70’ ο Αμπελώνας έμεινε με παίκτη λιγότερο και πέντε λεπτά αργότερα έχασε και άλλο παίκτη.

Έτσι στο 61’ «κλείδωσε» το παιχνίδι αφού με αυτογκόλ σημείωσε και το δεύτερο τέρμα του.

Στο 70’ ο Κούρος αποχώρησε με δεύτερη κίτρινη και στο 75’ ο Ρόκα με απευθείας κόκκινη. Διαμαρτύρεται ο Αμπελώνας για δύο πέναλτι που δεν δόθηκαν στον Παλάσκα.

Στο 15’ ύστερα από κάθετη πάσα του Κούρο, μπήκε ο Παλάσκας, στόπαρε τη μπάλα και με ωραίο αριστερό γυριστό σουτ έκανε το 0-1. Στο 25’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Κωτούλας ανέτρεψε τον Αλεκανδρή, το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιγγλέζος αλλά το έστειλε άουτ.

Στο 26’ ο Παπαγεωργίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 36’ ο Αλεξανδρής πλάσαρε, απέκρουσε ο Γκικούδης, στο 55’ με ωραία ατομική προσπάθεια του Αλεξανδρή, πλάσαρε η μπάλα βρήκε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 61’ ο Παπαγεωργίου μπήκε ωραία στην περιοχή, έκανε δυνατή παράλληλη σέντρα, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Αμπελώνα και έτσι κατέληξε στα δίχτυα (2-1).

Στο 72’ ο Παπαγεωργίου βγήκε μόνος του, τον σταμάτησαν τελευταία στιγμή οι αμυντικοί και δύο ευκαιρίες καλές για τους φιλοξενούμενους με τον Παλάσκα, όταν στο 85’ η κεφαλιά του πήγε σύριζα άουτ και στο 92’ το πλασέ του πήγε ξανά άουτ.

Φαλανιακός (Φεραίος Γιαννακός): Βάϊος, Φατούρας, Χριστιανίδης, Σουλιώτης, Πανταζής Γ., Λιλολάρι, Παπαγεωργίου (90’ Σακελλαρίου), Μπλέντι, Βαρσάμης, Αλεξανδρής (75’ λ.τ. Αλατάς), Ιγγλέζος (81’ λ.τ. Γκουντρουμπής).

Αμπελωνιακός (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Ρόκα, Περήφανος (65’ Κακαβίτσης), Κωτούλας (75’ Πατρίκος), Γκόλτσιος, Κουρούμαλλος, Κούρος, Μπίκος, Γρηγορίου, Παλάσκας, Τζιαρτζιάνης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κορέστης Α., Καρακώστας Α., Κόκκας Κ.

Βάσω Γκατζούλη