Βαθμολογία

Ισοπαλία ο Οικονόμος, κέρδος ο Αράπογλου!

Ο τερματοφύλακας του Οικονόμου Τσαριτσάνης Στράτος Αράπογλου κατέβασε ρολά…

Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης παρά τις πολλές απουσίες που είχε στο δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης κατάφερε να κρατήσει το 0-0 και να πάρει έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος ο Οικονόμος ήταν ανώτερος και έχασε και τρεις καλές ευκαιρίες με τους Χάμο (2) και Σενκάϊ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι που κάνουν πορεία πρωταθλητισμού πίεσαν τον Οικονόμο, αλλά απέναντί του βρήκαν έναν πολύ καλό νεαρό τερματοφύλακα τον Στράτο Αράπογλου που πήρε φανέλα βασικού και τα πήγε περίφημα.

Το συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα έπαιξε πολύ έξυπνα στην επανάληψη, κράτησε το μηδέν, αλλά επιθετικά δεν είχε απαντήσεις αφού και οι απουσίες ήταν πολλές. Σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα με τα προβλήματα που είχε η ομάδα της Τσαριτσάνης στο συγκεκριμένο ματς.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Αράπογλου, Μανακούσιος, Κουμπούρας, Κολιός, Καρακώστας (70’ λ.τ. Καλφούντζος), Καραγκούνης (80’ Μάντζιος), Κουλτσιάκης, Μπαλής, Αγρόδημος, Σενκάϊ (65’ Νάνος), Χάμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Κρητικός, Κόκκαλης, Τσιγγενές (Θεσσαλίας).

Χρήστος Γκατζούλης