Βαθμολογία

Έ(χ)ασε χρυσή ευκαιρία η ΑΕΛ!

ΑΕΛ και Λαμία έμειναν στο 0-0 σε ένα ματς που είχε πολλά νεύρα και διακοπές! Δεν κατάφερε η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα να πάρει τη νίκη και να πλησιάσει την κορυφή στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Λαμία επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις με κορυφαίο όμως τον τερματοφύλακα Μπλάζιτς που κατέβασε ρολά.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Η ΑΕΛ με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της έδειξε πως θέλει ακόμη χρόνο ώστε να αποκτήσει ομοιογένεια. Αρκετές διαμαρτυρίες από τον κόσμο για τα σφυρίγματα του Φουκάκη που η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ήταν δικαιολογημένα.

Πρώτη συμμετοχή για Ενγκεσάν – Μπανούση, αλλαγή ο Ρίστοβιτς

Δύο νέα αποκτήματα της ΑΕΛ αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο ματς με τη Λαμία. Ο λόγος για τον Ντάνι Ενγκεσάν και τον Κώστα Μπανούση. Στο 78’ πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Σέρβος Ρίστοβιτς.

Πολλά νεύρα στο πρώτο μέρος

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Πολλά νεύρα, δυνατά μαρκαρίσματα και γενικά ένα παίχνίδι που δεν είχε ρυθμό. Η ΑΕΛ δεν είχε τη μεγάλη φάση και γενικά μπορεί να είχε την υπεροχή αλλά ως εκεί. Από την άλλη η Λαμία ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις και κάποιες φορές βρέθηκε κοντά στο γκολ.

Σε τεντωμένο σχοινί το δεύτερο μέρος

Στην επανάληψη η ΑΕΛ ανέβασε στροφές και προσπάθησε ακόμα περισσότερο για το γκολ. Είχαμε και πολλές διακοπές στο δεύτερο μέρος για συχνούς τραυματισμούς περισσότερο από την ομάδα της Λαμίας και αυτό δεν βοήθησε στην εξέλιξη του ματς. Η Λαμία ήταν επικίνδυνη και στην επανάληψη στις αντεπιθέσεις.  

Το φιλμ του αγώνα

12’ Από μπαλιά του Καμαρά, ο Βασιλόγιαννης στην αντεπίθεση έκανε το σουτ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

20’ Ο Γενκά έκανε μια σέντρα – σουτ η μπάλα πέρασε άουτ.

47’ Φάουλ ο Ελιομάρ, ο Μπλάζιτς κράτησε το μηδέν για την εστία του σε μια μεγάλη φάση.

68’ Σέντρα ο Μουλόπουλος, γυριστό σουτ ο Μπόγιοβιτς η μπάλα αρκετά άουτ.

69’ Ο Γενκά έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, το σουτ που έκανε πέρασε άουτ μέσα από την περιοχή.

70’ Κόρνερ ο Ελιομάρ, γυριστή κεφαλιά ο Μπόγιοβιτς, τελευταία στιγμή ο Κακαράς πήρε την μπουκιά από το στόμα του Δεληζήση για να σκοράρει.

78’ Μακρινό σουτ του Μπόγιοβιτς η μπάλα αρκετά πάνω από τα δοκάρια.

82’ Μακρινό σουτ του Ελιομάρ, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Καρανίκας, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης (61’ Πινδώνης), Γιάντσης (68’ Περίκο), Ελιομάρ, Ενγκεσάν (78’ Ρίστοβιτς), Μπόγιοβιτς.

Λαμία (Παύλος Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης, Κακαράς, Ρεπετσάς, Λεάντρο, Φατιόν, Μουμίν, Βασιλόγιαννης (81’ Χαϊκάλης), Γκούρμας, Καμαρά Ανρί (78’ Πέρεθ), Γενκά (69’ Τζον Καμαρά).

Διαιτητική τριπλέτα: Φουκάκης, Κουντουρέλης, Αργυρός. 4ος: Ευαγγέλου.