Βαθμολογία

Δυνατά ματς σε Βορρά και Νότο

Από τον Βόρειο Όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία. Οι δύο ομάδες θέλουν να βρεθούν στις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα μειώσουν από τη δεύτερη θέση, ενώ η Λαμία από την πλευρά της θέλει να πλησιάσει ξανά στους τρεις βαθμούς από την κορυφή.

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Φωκικός και αναζητά το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Εθνικό Σερρών στο ντέρμπι των ουραγών. Από εκεί και πέρα ο Αγροτικός Αστέρας επίσης θέλει το θετικό αποτέλεσμα για να αποσπαστεί από τις τελευταίες θέσεις. Υποδέχεται τον Πιερικό που έχει ανάλογους στόχους.

Τέλος, ο Αιγινιακός υποδέχεται τη Ζάκυνθο. Η ομάδα της Πιερίας δεν είναι το φαβορί, ωστόσο θέλει να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο απέναντι στους Νησιώτες που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τα Χανιά στο ΟΑΚΑ με στόχο να πάρει νίκη ψυχολογίας ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί την Τετάρτη (11/2). Η ομάδα της Παναχαϊκής υποδέχεται την Επισκοπή που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογικά και δεν δείχνει να ικανή να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Για τον ίδιο όμιλο, διεξάγεται και η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναιγιάλειο.

Οι γηπεδούχοι θέλουν το βαθμό ή τους βαθμούς για να αποσπαστούν από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο Παναιγιάλειος ψάχνει το θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσει να φέρει ξανά θετικό κλίμα στο στρατόπεδό του.