Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή για την Αμπελιά

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, που κέρδισε με αυτό το σκορ την Ανθούπολη για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν μπροστά στο σκορ, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμά τους και έτσι η ομάδα των Φαρσάλων κατάφερε όχι μόνο να ισοφαρίσει, αλλά να κάνει και την ανατροπή και να φύγει με το τρίποντο.

Το πρώτο μέρος, δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Παυλίδη. Ο Παναγιωτόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση και όντας εύστοχος έκανε το 1-0 για την Ανθούπολη. Στην συνέχεια, κέρδισε και η Αμπελιά πέναλτι, με τον Κατσαρό να αναλαμβάνει την εκτέλεση του και τον τερματοφύλακα της Ανθούπολης, Χάμο να αποκρούει.

Τελικά, η Αμπελιά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 70’ με τον Σαλή να κάνει το 1-1 και να δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 85ο λεπτό, ο Παναγιωτόπουλος, έστειλε την μπάλα στην εστία του Χάμου, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2, που έδωσε την νίκη στον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Ανθούπολη(Θανάσης Αθανασόπουλος): Χάμος, Μπάρκας, Κωτέλης, Χατζής, Κόντης, Παυλίδης, Παναγούλης(60′ Νίκου), Χατζηρούφας(66′ Μακρυνίκας), Σκορδίλης(82′ Σταμέλος), Σαπουνάς, Ζάχος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κωνσταντίνος Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Κατσικόπουλος, Ντίνος, Ακρίβος, Τολιόπουλος, Θανόπουλος(82′ Δημουλάς), Σαλής, Στεργιόπουλος(46′ Μπατσκίνης), Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος, Κουλάκογλου.

Γιώργος Μητσιούλης