Βαθμολογία

Καταιγιστικός ο Απόλλων Βρυσιών

Νίκη με σκορ 4-0 πήρε ο Απόλλων Βρυσιών απέναντι στους Ατρόμητους/Θύελλα και πλέον ισοβαθμεί με τα Βούναινα στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας.

Τα Βρυσιά μπήκαν δυνατά και είχαν δοκάρι στο 25’ με τον Γιάννη Αρβανιτοζήση. Στο 38ο λεπτό, ο Βουβαλούδης βρήκε με ωραία πάσα τον Γιαντσίδη, που με σουτ έκανε το 1-0. Στο 42’, Ζητούνης και Βουβαλούδης συνδυάστηκαν ωραία, με τον Γιαντσίδη να είναι ο τελικός αποδέκτης της μπάλας και να σημειώνει το 2-0 για τα Βρυσιά.  

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Λάρισας είχε δοκάρι στο 50’ με τον Μάρη στο 50ο λεπτό. Στο 65’ ο Ζητούνης έκανε το 3-0, ενώ στο 70’ ο Βουβαλούδης ολοκλήρωσε τον θρίαμβο για την ομάδα του, κάνοντας το 4-0. Στο 75’ ο Ζητούνης είχε δοκάρι για τα Βρυσιά, ενώ στο 80’ ο Τσάκουλης είχε δοκάρι για τους Ατρόμητους/Θύελλα.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Βαΐτσης): Μητσόπουλος, Αγγελάκης, Γιαντσίδης(60’ Καναβός), Στεφανής, Γαϊτανίδης, Καραντάκης(35’ Μπακογιάννης), Ζητούνης, Γιαχνής, Βουβαλούδης, Αρβανιτοζήσης Ι.(40’ Μπερσιάνης), Αρβανιτοζήσης Δ.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Νταφόπουλος, Τσάκουλης, Μάρης, Κοντομάνος, Τόπης, Τσιανάκας(75’ Ιωαννίδης, λ.τ.), Χατζής, Κωστούλας, Γερακίνης(46’ Κόκκινος), Σκοτεινιώτης(68’ Καραδούκας, λ.τ.).

Γιώργος Μητσιούλης