Βαθμολογία

Ισοπαλία στους Χαλκιάδες

Ισόπαλη και με σκορ 1-1 τελείωσε η αναμέτρηση του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Χαλκιάδες και Ναρθάκι, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τελικά τους βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ, όταν στο 20ο λεπτό, ο Βαΐτσης με σουτ έκανε το 0-1.  Οι γηπεδούχοι απάντησαν πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Κουνατσιώτης σημάδεψε το δοκάρι του Ατόσογλου. Δοκάρι είχε και το Ναρθάκι στο 40ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαΐτση, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι Χαλκιάδες είχαν κι άλλο δοκάρι με τον Γκένι Μαρβατάι.

Στο δεύτερο μέρος, οι Χαλκιάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν, όταν στο 70’ ο Κουνατσιώτης έκανε το 1-1. Από εκεί και πέρα, είχαμε ευκαιρίες και από τις δύο μεριές, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες, αφού στο 85’ αποβλήθηκε ο Κουτσόπουλος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Τέλος, να σημειωθεί πως και οι δύο ομάδες, έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία, για πέναλτι που θεωρούν πως δεν τους δόθηκαν.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων(Γιώργος Αλεξίου): Τσιγκούρας, Δημουλάς, Κουτσόπουλος, Μπόγκας, Παπαϊωάννου(65’ Κυριακού), Ρουμάνης, Νασιούλας, Μαρβατάι Γκ., Παπανικολάου(55’ Μαρβατάι Τζ.), Κουνατσιώτης, Νιαβής.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Κεσέογλου, Τσιγαρίδας, Λελεντζής Στ., Παπανικολάου(65’ Σίσκος), Μπασδάνης, Καπετάνος(70’ Αναγνωστόπουλος), Μπούσιος, Παλαμίδας, Μπουλούτσος, Βαΐτσης(50’ Οικονόμου).

Γιώργος Μητσιούλης