Βαθμολογία

Νίκησε και ανεβαίνει το Ελευθεραί

Ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας πήρε το Ελευθεραί, που αυτήν την αγωνιστική, κέρδισε με σκορ 1-0 τον Μυραϊκό και έτσι σκαρφάλωσε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν από τα πρώτα λεπτά, όταν στο 7’ ο Καραγιάννης επιχείρησε ένα σουτ, αλλά ο Καραφέριας απέκρουσε. Στο 30’, ο Καββαδίας κέρδισε πέναλτι για το Ελευθεραί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος, όμως ο Καραφέριας απέκρουσε και αυτήν την προσπάθεια.

Στο δεύτερο μέρος, τελικά, το Ελευθεραί άνοιξε το σκορ στο 80ο λεπτό όταν ο Θεοδώρου σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Μάλιστα, το Ελευθεραί είχε και δοκάρι έξι λεπτά αργότερα με τον Καλαμπαλίκη. Από την πλευρά του ο Μυραϊκός δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάτι αξιόλογο, ενώ απείλησε κυρίως με τους Ζαφειρίου και Πασχούδη.

Ελευθεραί: Μπακαρός, Καρβούνης, Κατσιαβριάς, Σαράντης, Μέκρας Χρ., Σκαπέρδας(82’ Καλαμπαλίκης), Καραγιάννης, Ευστρατίου(65’ Βαλώζος), Γκουντρουμπής(46’ Μπαντούκας), Καββαδίας, Θεοδώρου.

Μυραϊκός(Σάκης Τσιάρας): Καραφέριας, Καραγιάννης, Μπλιάτσιος(30’ Ζαχαριάς, λ.τ.), Βαλάνδος, Αθανασίου, Μπαντούλης, Κυριακάκης, Ζαφειρίου, Μέλι, Σπανός, Πασχούδης(80’ Νέστορας).

Γιώργος Μητσιούλης