Βαθμολογία

Άσφαιρη μονομα(Χ)ία

Ισόπαλο και χωρίς τέρματα, τελείωσε το ντέρμπι του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Κιλελέρ και Βούναινα, με τις δύο ομάδες, να μένουν στο 0-0 και να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις. Τα Βούναινα, μετά από αυτό το αποτέλεσμα και την νίκη του Απόλλωνα Βρυσιών, πλέον ισοβαθμούν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με την ομάδα των Βρυσιών.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να σκοράρουν, όταν κέρδισαν πέναλτι για χέρι στο 15ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χατζηλαδάς, όμως ο Καραποστόλης μάντεψε σωστά και απέκρουσε το πέναλτι, κρατώντας το μηδέν στην εστία του.

Από εκεί και πέρα, το Κιλελέρ, απείλησε με τους Κασιό και Γούση, ενώ τα Βούναινα έχασαν ευκαιρίες με τους Αγγλόπουλο, Μαλαβιέζο και Γκουντουμάνη.

Κιλελέρ(Βασίλης Δραγατσίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Κοκότσικας, Θεωδορόπουλος, Φιλοκώστας, Γούσης, Γουρνάρης, Χατζόπουλος, Ζιόμπουρας Απ.(75’ Τσαμπάζης), Κασιός, Χατζηλαδάς.

Βούναινα(Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραποστόλης, Αγγλόπουλος(58’ Τριτόπουλος), Γκουντουμάνης, Παλάσκας, Φαρμάκας, Γκέκας, Σιάλτας, Τσαπράζης Στ., Λεμονής(75’ Τσαπράζης Κ.), Χριστοδούλου, Μαλαβιέζος).

Γιώργος Μητσιούλης