Βαθμολογία

Έχασε «χρυσή» ευκαιρία ο Παραπόταμος

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, το πρώτο ήταν για τον Παραπόταμο και το δεύτερο για την Δόξα Βλαχογιαννίου στο μοναδικό παιχνίδι της Α’ ΕΠΣΛ που διεξήχθη το Σάββατο στις 15:30 και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολύ δύναμη στο χώρο του κέντρου με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να καταφέρουν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ελάχιστες φάσεις που είχαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές το Βλαχογιάννι με τον Λιόλιο να μην ολοκληρώνει τις φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Στο 92’ οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν το ματς αν τελικά ο Κόκκινος έβρισκε δίχτυα, αφού ήταν η μεγαλύτερη φάση για το Κεραυνό. Το τελικό 0-0 όμως μάλλον δεν τους αφήνει ικανοποιημένους αφού συνεχίζουν να καρδιοχτυπούν στην μάχη της παραμονής.

Το Βλαχογιάννι είχε τέσσερις βασικές απουσίες και η βαθμολογική τους θέση είναι τέτοια που δεν είχαν το ίδιο άγχος με την γηπεδούχο ομάδα.  

Το φιλμ του αγώνα

27’ Ωραίο σουτ του μαχητικού Αναγνώστου, από την θέση του κόρνερ αριστερά, η μπάλα πέρασε απ’ όλους και ξέφυγε σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

44’ Βρέθηκε αμαρκάριστος ο Λιόλιος στη θέση του πέναλτι δεξιά, το σουτ που έκανε ήταν χλιαρό, απέκρουσε ο Τζουζέπε.

60’ Από πλάγια αριστερά στην μεγάλη περιοχή, ο Συκιώτης έπιασε ωραίο σουτ στην κίνηση, η μπάλα ελάχιστα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

64’ Ο Πατσιωτός έπιασε το σουτ στην κίνηση από πλάγια στην μεγάλη περιοχή, την μπάλα έβγαλε πάνω από οριζόντιο δοκάρι ο Τζουζέπε.

70’ Ξέφυγε η μπάλα από τον Κολοβό, πήρε ο Λιόλιος και έστειλε την μπάλα σύριζα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

80’ Ξέφυγε ο Λιόλιος από την άμυνα, το σουτ που έπιασε ήταν καλό, η μπάλα πέρασε άουτ.

92’ Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Παραπόταμο, στρώθηκε η μπάλα στον Κόκκινο, το σουτ όμως δεν βρήκε δίχτυα.

Κεραυνός Παραποτάμου (Ζήσης Ζιάγκας): Τζουζέπε, Μπέτσιος (70’ Καρανίκας), Γκουγκουλιάς, Κολοβός, Τσιτσιούμης, Τάκε, Παππάς, Συκιώτης (65’ Αβραμούλης), Κόκκινος, Καπετάνιος, Κουκουτσέλος (58’ Σαϊτης).

Δόξα Βλαχογιαννίου: Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αναγνώστου, Παπαγιώτου, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος, Πατσιωτός, Δήμος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σάρρος Φ., Ακρίβος Κ., Τσακνάκης Π.