Βαθμολογία

Συμφωνία ρεκόρ Λίβερπουλ με New Balance

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε τη συμφωνία-μαμούθ με την εταιρεία New Balance για τα επόμενα χρόνια, η οποία θα ξεκινήσει τη σεζόν 2015-2016 και αναμένεται να φέρει στα ταμεία του συλλόγου περίπου 300 εκ. λίρες σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Η αμερικανική εταιρεία, η οποία εδρεύει στη Βοστώνη και απασχολεί περισσότερους από 4,000 υπαλλήλους θα είναι ο νέος σπόνσορας στη φανέλα της Λίβερπουλ από τη νέα σεζόν αντικαθιστώντας την εταιρεία Warrior, η οποία απέδιδε στους «κόκκινους» περίπου 25 εκ. λίρες σε ετήσια βάση.

Ο εμπορικός διευθυντής της Λίβερπουλ Μπίλι Χόγκαν εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη νέα συμφωνία, η οποία φημολογούνταν εδώ και αρκετό καιρό. «Πρόκειται για μια συμφωνία ρεκόρ στα χρονικά του συλλόγου. Όπως και η Λίβερπουλ, έτσι και η New Balance μετρά περισσότερα από 100 χρόνια ζωής» τόνισε σε δηλώσεις του και συμπλήρωσε ότι πλέον περισσότερα από 500 καταστήματα σε όλο τον κόσμο θα πουλούν προϊόντα της Λίβερπουλ.

O γενικός διευθυντής της New Balance από την πλευρά του, Ρίτσαρντ Ράιτ επεσήμανε τα οφέλη που θα έχει η εταιρεία από τη συνεργασία της με τη Λίβερπουλ. «Η Λίβερπουλ είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους συλλόγους στον κόσμο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένοι για τη νέα συνεργασία μας αφού θα δώσει στη New Balance της δυνατότητα να εισχωρήσει στο ποδόσφαιρο» τόνισε σχετικά.