Βαθμολογία

Ήταν θέμα υπεροχής…

Την ήττα γνώρισε στο Καυταντζόγλειο ο Τύρναβος, που ηττήθηκε με σκορ 3-0 από τον Ηρακλή, για τον 2ο Όμιλο της Football League. Οι γηπεδούχοι, είχαν την υπεροχή καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να φτάσουν σε μια δίκαιη νίκη. Από την άλλη, η ομάδα του Τυρνάβου, προσπάθησε να κάνει ότι μπορούσε, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτήν την αναμέτρηση.

O Ηρακλής, μπήκε επιθετικά και προσπάθησε να απειλήσει κυρίως από τα πλάγια, με αποτέλεσμα να κερδίσει κάποια κόρνερ στα πρώτα λεπτά, τα οποία όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτα. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο εικοσάλεπτο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό για να ανοίξουν το σκορ.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον Τύρναβο, ήρθε στο 28ο λεπτό, όταν ο Γκούρτσας έπιασε μια κεφαλιά από καλό σημείο, ωστόσο ο Χουάντερσον ήταν σε σωστή θέση και μπλόκαρε την μπάλα.

Η απάντηση για τον Ηρακλή, ήρθε στο 34’ όταν ο Κυριακίδης κέρδισε ένα φάουλ, το οποίο εκτέλεσε ο Ρομάνο, αλλά ο Πρίφτης κατάφερε να αποκρούσει. Δυο λεπτά αργότερα, ο Σιατραβάνης, βγήκε τετ-α-τετ με τον Πρίφτη, παρ’ όλα αυτά έστειλε την μπάλα άουτ.

Τελικά, ο «Γηραιός», κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους. Συγκεκριμένα, ο Ρομάνο, μεταβίβασε την μπάλα στον Κάσσο, που έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Τσιλιγκίρης, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με προβολή έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ηρακλής συνέχισε να έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι, με τον τεχνικό του Τυρνάβου, Απόστολο Χαραλαμπίδη να πραγματοποιεί κάποιες αλλαγές, θέλοντας να πιέσει τους γηπεδούχους και να απειλήσει για κάποιο τέρμα. Από την άλλη, ο Ηρακλής, προσπάθησε να ρίξει τον ρυθμό του παιχνιδιού, θέλοντας να κρατήσει το υπέρ του σκορ.

Ο Τύρναβος απείλησε και πάλι, με ένα σουτ του Καραμανλή, το οποίο πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Χουάντερσον. Στην συνέχεια, ο Στεριανός εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος του Σαραμαντά και επιχείρησε ένα σουτ, με τον Χουάντερσον όμως και πάλι να μην ανησυχεί.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ηρακλής έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 67ο λεπτό, μετά από σέντρα του Κυριακίδη, ο Κάσσος με κεφαλιά έκανε το 2-0, σφραγίζοντας ουσιαστικά την νίκη για την ομάδα του.

Μετά το δεύτερο γκολ του γηπεδούχου Ηρακλή, ο ρυθμός στο παιχνίδι έπεσε αισθητά, με τον Τύρναβο να προσπαθεί να κάνει επιθέσεις, αλλά να μην τα καταφέρνει, λόγω της καλής άμυνας των γηπεδούχων. Ο Ηρακλής έφτασε και σε τρίτο τέρμα, με τον Γιάννη Λουκίνα, που πέρασε στο παιχνίδι στο 71ο λεπτό και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Ηρακλής (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ζιάμπαρης, Σαραμαντάς, Ιντζόγλου, Κυριακίδης, Τσιλιγκίρης(82’ Πασάς), Σιατραβάνης(41’ Κάσσος, λ.τ.), Ρομάνο, Περόνε(71’ Λουκίνας).

Τύρναβος (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεριανός, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Λαμπρόπουλος, Μπιλά(54’ Παπασάββας), Γκούρτσας, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς(46’ Εμμανουήλ), Παληγεώργος, Ποκόνγκ(76’ Αλεξίου).

Γιώργος Μητσιούλης