Βαθμολογία

Κομπανί: «Τίποτα οι πέντε βαθμοί διαφορά»

Μόνο μεγάλη δεν θεωρεί τη διαφορά τον πέντε βαθμών από την πρωτοπόρο Τσέλσι ο αρχηγός της Μάντσεστερ Σίτι, Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος σημείωσε πως οι «πολίτες» είναι συνηθισμένοι στο να κυνηγάνε, μέχρι να κάνουν την αντεπίθεσή τους. Σίγουρος πως η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να ανατρέψει την διαφορά των πέντε βαθμών που έχει από την Τσέλσι, εμφανίστηκε ο Βινσέντ Κομπανί. Ο Βέλγος αμυντικός τόνισε πως οι «πολίτες» είναι χαλαροί, ενώ θεωρούν πως δύσκολα οι Λονδρέζοι θα κερδίσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Αυτό είναι απλά μία συνήθης κατάσταση για εμάς. Πέντε βαθμοί πίσω τον Γενάρη ή τον Φλεβάρη. Μεγάλο θέμα. Αισθανόμαστε πολύ άνετα, έχουμε βρεθεί σε αυτή τη θέση πολλές φορές στο παρελθόν. Δεν είμαστε υπεραισιόδοξοι, δεν είμαστε υπερενθουσιασμένοι ή απελπισμένοι. Δεν θυμάμαι ποτέ να είμαστε πρώτοι», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.

«Θα ήθελα να έχουμε 20 βαθμούς διαφορά, αλλά έτσι είναι. Δίνω τα εύσημα στην Τσέλσι αν κερδίσουν κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά θα υπάρξουν κάποια περίεργα παιχνίδια και είμαστε καλύτεροι σε αυτά», προσέθεσε.