Βαθμολογία

Μακ: «Έτσι δεν μπορούμε…»

Απογοητευμένος από την εικόνα του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ δήλωσε ο Ρόμπερτ Μακ στην προσωπική του ιστοσελίδα. «Μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαι αισιόδοξος», ανέφερε.

Με εμφανίσεις σαν κι αυτή του Ηρακλείου, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να έχει φιλοδοξίες για τον τίτλο, όπως παραδέχτηκε ευθαρσώς ο Ρόμπερτ Μακ μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας σχολιάζοντας-όπως συνηθίζει-όσα έγιναν στο ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού, που δεν έκανε αναφορά-πάντως-στο πορτοφόλι του που κλάπηκε μέσα από το σταθμευμένο στην Τούμπα αυτοκίνητό του.

«Τι μπορώ να πω; Αποτύχαμε κατά τη διάρκεια του ματς, ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα αλλά συνεχίζουν να δουλεύουν με πατημένο το γκάζι.

Και εμείς; Με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο. Αν και είχαμε την υπεροχή, πετύχαμε μόλις ένα γκολ. Η γηπεδούχος ομάδας σούταρε τέσσερις φορές στο τέρμα μας και πέτυχε τρία γκολ. Κάναμε πολλά αμυντικά λάθη.

Τη στιγμή που εμείς συνεχίζουμε να χάνουμε, ο Ολυμπιακός έχει ένα σερί νικών. Αν μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα; Φυσικά, όλα είναι πιθανά. Όμως αυτή τη στιγμή, με όλο τον σεβασμό, δεν είμαι πολύ αισιόδοξος».