Βαθμολογία

Τέλος ο Σα Πίντο

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο του Ρικάρντο Σα Πίντο στον πάγκο του Ατρόμητου, καθώς σήμερα υπέβαλε την παραίτηση του. Επικρατέστερος για να τον διαδεχθεί είναι ο Άκης Μάντζιος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκατσε για πρώτη φορά στον πάγκο των Περιστεριωτών στο ματς του πρώτου γύρου με τους «ερυθρόλευκους», ξεκινώντας με το δεξί, καθώς η ομάδα του νίκησε με 1-0, αυτή του Μίτσελ. Ωστόσο, χθες μετά το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη μας προϊδέασε για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, καθώς αγκάλιασε όλους (έναν-έναν) τους παίκτες του. Πάντως, τόνισε ότι το έκανε για να συγχαρεί τους παίκτες του, που ταλαιπωρήθηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 
Η ΠΑΕ αναφέρει ιστοσελίδα της: 

«Συνάντηση με τον προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο είχε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου...

Στην συζήτηση που πραγματοποιήθηκε με θέμα την πορεία της ομάδας μας, ο Ρικάρντο Σα Πίντο υπέβαλε την παραίτηση του η οποία έγινε αποδεκτή.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά για την συνεργασία με τον Ρικάρντο Σα Πίντο για την συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα».

Έκατσε συνολικά σε 19 ματς στον πάγκο του Ατρόμητου και είχε πέντε νίκες, οκτώ ισοπαλίες και τέσσερις ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ στους αγώνες Κυπέλλου είχε μια ισοπαλία και μια ήττα. 

Φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Άκης Μάντζιος, που είναι χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο, όταν και λύθηκε η συνεργασία του με τον Πανθρακικό, ενώ πρόσφατα ακούστηκε ότι θα αναλάβει τον Εργοτέλη, αλλά η συγκεκριμένη υπόθεση δεν προχώρησε.