Βαθμολογία

Στην προπόνηση ο Αναστασιάδης

Ο Άγγελος Αναστασιάδης πήγε στην προπόνηση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία, ενώ εκκρεμεί η απόφαση της ΠΑΕ, στη διάθεση της οποίας έθεσε την παραίτησή του. Αποχώρησαν οι οπαδοί από τα γραφεία της ΠΑΕ. 

Από τη στιγμή που ακόμη εκκρεμεί η απόφαση της διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την τύχη του, ο Άγγελος Αναστασιάδης συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του.

Ο 62χρονος προπονητής πήγε κανονικά το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για την προπόνηση της ομάδας (ήταν προγραμματισμένη για τις 11:30) περιμένοντας κι αυτός, όπως όλοι στις τάξεις του «Δικεφάλου του Βορρά» την απόφαση της διοίκησης, στη διάθεση της οποίας έθεσε χθες την παραίτησή του.

Άλλωστε είχε και ο ίδιος εξ αρχής δηλώσει πως συνεχίζει τη δουλειά του μέχρι να του πουν να σταματήσει από την ηγεσία της ομάδας ή όχι.

Στο μεταξύ, λίγο πριν τις 12:00 η αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών της ομάδας που είχαν πάει στα γραφεία της ΠΑΕ από το πρωί αποχώρησαν από το χώρο, αφού πρώτα είχαν συζητήσει με τον Ζήση Βρύζα. Δεν κατάφεραν, τελικά, να τα πουν με τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ο οποίος μετέβη στην Αθήνα για προγραμματισμένη συνάντηση με το νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.