Βαθμολογία

Μόγες: «Κομμένα τα… τηγανητά»

Ο Ντέιβιντ Μόγες σε συνέντευξή του στο Four-Four-Two αποκάλυψε πως είχε βρει υπέρβαρους ορισμένους παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ και τους απαγόρευσε να τρώνε τηγανητές πατάτες. 

Ένας ακόμη λόγος που ο Ντέιβιντ Μόγες δεν κατάφερε ποτέ να «κερδίσει» τα αποδυτήρια στο πέρασμά του από τη Μαν. Γιουνάιτεντ, ίσως ήταν και η δίαιτα που επέβαλε στους παίκτες.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο Four-Four-Two, είχε βρει υπέρβαρους ορισμένους ποδοσφαιριστές και τους απαγόρευσε την κακή συνήθεια να τρώνε τηγανητές πατάτες.

«Ναι, απαγόρευσα τις τηγανητές πατάτες. Το έκανα γιατί κάποιοι παίκτες είχαν παραπανίσια κιλά και πίστευα πως αυτή η διατροφή δεν τους έκανε καλό», δήλωσε ο Σκωτσέζος προπονητής, που πλέον εργάζεται στη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ο Ρίο Φέρντιναντ είχε σε ανύποπτο χρόνο παραδεχτεί πως επί των ημερών του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ήταν κάτι σαν «τελετουργικό» για τους παίκτες της Μαν. Γιουνάιτεντ να τρώνε τηγανητές πατάτες την παραμονή των αγώνων. «Ο Μόγες μάς το απαγόρευσε χωρίς σοβαρό λόγο και όλα τα παιδιά ήμασταν έξαλλοι με αυτό», είχε πει.