Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: «Έχει δίκιο ο κόσμος…»

Απόλυτα δικαιολογημένες θεωρεί ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τις κραυγές αγωνίας από τους οπαδούς της Ντόρτμουντ μετά τη χθεσινή ήττα-σοκ από την Άουγκσμπουργκ, που κρατά τους Βεστφαλούς ουραγούς. 

Η Ντόρτμουντ δεν δείχνει να συνέρχεται… Η χθεσινή ήττα-σοκ με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ στη Βεστφαλία κρατά την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στον πάτο της Bundesliga μετά από 19 αγωνιστικές. Μετά το τελευταίο σφύριγμα χθες, αγανακτισμένοι οπαδοί ζητούσαν εξηγήσεις από τους ποδοσφαιριστές και ορισμένοι εξ αυτών, όπως οι Ρόμαν Βαϊντενφέλερ και Ματς Χούμελς, συζητούσαν για αρκετή ώρα μαζί τους για το τι φταίει.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, που ήταν βασικός στο ματς, δικαιολόγησε την αντίδραση του κόσμου που παραμένει στο πλευρό της Μπορούσια, αλλά ζητεί-επιτέλους-αποτελέσματα. Πριν να είναι αργά…

«Ο κόσμος έχει δίκιο. Είναι απόλυτα δικαιολογημένος να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και την αγωνία του για ό,τι συμβαίνει. Ξέρουν και ξέρουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα και είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση, που αυτή τη στιγμή είναι πολύ δύσκολη. Μόνοι μας βρεθήκαμε σε αυτή τη θέση και θα πρέπει σαν ομάδα να αντιδράσουμε και να βγούμε από αυτή», δήλωσε μετά το ματς ο διεθνής αμυντικός.