Βαθμολογία

Ρότζερς: «Έχουμε αρκετό βάθος στο ρόστερ»

Παρά το γεγονός ότι δεν προέβη σε μεταγραφική ενίσχυση τον περασμένο Γενάρη, ο Μπρένταν Ρότζερς θεωρεί πως η Λίβερπουλ έχει αρκετό βάθος στο ρόστερ της, ώστε να αντεπεξέλθει στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Σίγουρος για το υλικό που έχει στα χέρια του εμφανίστηκε ο Μπρένταν Ρότζερς.

Ο Βορειοϊρλανδός κόουτς παραδέχθηκε ότι κάποιοι από τους παίκτες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι χρειάζονται βελτίωση, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η Λίβερπουλ δεν προχώρησε τη χειμερινή περίοδο σε κάποια μεταγραφή, καθώς είχε αποφασιστεί η ομάδα να παραμείνει η ίδια από την αρχή, μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Κοιτάμε το ματς με τη Μπόλτον, είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαστε όμως σε δύο διοργανώσεις κυπέλλου και θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε», σημείωσε αρχικά.

«Νομίζω πως παίξαμε 42 παιχνίδια την περυσινή σεζόν και έχουμε παίξει 39 μέχρι τώρα. Η ιδέα το καλοκαίρι ήταν να φτιάξουμε μία ομάδα που θα τα έβγαζε πέρα με αυτό. Σίγουρα πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη σε αυτούς τους παίκτες, αλλά τους αγοράσαμε επειδή θέλαμε να είμαστε στις διοργανώσεις μέχρι τέλους και γι' αυτό χρειάζεται να έχεις μία καλή ομάδα», προσέθεσε.