Βαθμολογία

Τσιγαρίδας ο «εκλεκτός» του Φωκικού

«Η ΠΑΕ ΦΩΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Λεωνίδα Τσιγαρίδα. Είναι κάτοχος διπλώματος Uefa Pro», ανέφερε η ανακοίνωση του συλλόγου.

Who is Who: Γεννημένος στο Καρπενήσι, ο 48χρονος παλαίμαχος άσος αγωνίστηκε σε επαγγελματικές κατηγορίες με τον Παναιτωλικό και την Καλαμάτα. Στη συνέχεια ως προπονητής κάθισε στον πάγκο του Ιωνικού αλλά και του Αστέρα Τρίπολης. Στα τέλη του 2010 παρακολούθησε σεμινάριο στην Ολλανδία από την Βίλεμ για θέματα οργάνωσης ακαδημιών και οργάνωσης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του συλλόγου, Σίμος Παπαδημητρίου, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Τσιγαρίδα, σημειώνοντας πως συνεχίζονται οι επαφές για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και στην περίοδο των ελεύθερων παικτών.

«Εμείς σαν Διοικητικό Συμβούλιο όπως είχα υποσχεθεί στον κόσμο κάναμε ό,τι καλύτερο ήταν δυνατόν για την ομάδα, δυστυχώς όμως χωρίς την παραμικρή βοήθεια από κανένα. Αποκτήσαμε 6 ποδοσφαιριστές, κλείσαμε από σήμερα έναν εξαιρετικό προπονητή και στόχος μας είναι να αξιοποιήσουμε το βατό πρόγραμμα που έχει η ομάδα από εδώ και στο εξής για να εξασφαλίσουμε παραμονή μας κατηγορία. Δεν πρέπει όμως να είμαστε μόνοι μας και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να τραβάμε μόνοι μας κουπί. Μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου που τελειώνουν οι μεταγραφές των ελεύθερων παιχτών θα προσπαθήσουμε να ενισχύουμε περαιτέρω την ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά.