Βαθμολογία

Τασιούλης: «Προσοχή στα παιχνίδια-παγίδες»

Ο Απόλλων Βρυσιών, βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, έχοντας μόλις δύο βαθμούς λιγότερους από την πρωτοπόρο ομάδα των Βουναίνων. Το συγκρότημα του Λεωνίδα Τασιούλη, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε μέσα στο Ναρθάκι με σκορ 0-2 και εκμεταλλευόμενο το στραβοπάτημα των Βουναίνων απέναντι στο Ελευθεραί πλησίασε την κορυφή.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή της ομάδας, κύριο Λεωνίδα Τασιούλη, ο οποίος δήλωσε τα εξής για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στους Ατρόμητους/Θύελλα, αλλά και την γενικότερη πορεία της ομάδας: «Το παιχνίδι απέναντι στους Ατρόμητους/Θύελλα, είναι ένα παιχνίδι-παγίδα για εμάς και πρέπει να το προσέξουμε πολύ. Η ομάδα μας, έχει δείξει πως μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα στα ντέρμπι, αλλά σε τέτοια παιχνίδια είναι που δυσκολευόμαστε. Έχουμε χτίσει ένα πολύ καλό και νεανικό σύνολο και πιστεύω ότι παίκτες όπως ο Βουβαλούδης και ο Γιαχνής μας έχουν βοηθήσει αρκετά από τότε που ήρθαν. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, βαδίζουμε προς τον στόχο μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

-Σχετικά με το δικό σας πρόγραμμα και αυτό των Βουναίνων; Υπάρχουν ελπίδες να κατακτήσετε την πρώτη θέση;

«Τα Βούναινα, έχουν στην αρχή το δύσκολο πρόγραμμα και εμείς στο τέλος. Παρ’ όλα αυτά, έδειξαν πως είναι μια ομάδα με διάρκεια, που άντεξε στην πίεση, ενώ εμείς στον πρώτο γύρο δεν το κάναμε. Δεν λέει τίποτα το γεγονός ότι τα Βούναινα παίζουν απέναντι σε δυσκολότερο αντίπαλο από εμάς το Σαββατοκύριακο. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι».

-Υπάρχουν ελλείψεις και τραυματισμοί;

«Υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών. Αυτήν την στιγμή, έχουμε δύο τραυματίες, τον Γαϊτανίδη και τον Γιαχνή, αλλά η κατάσταση τους θα ξεκαθαρίσει σε λίγο καιρό. Επιπλέον, μας λείπει ο Λιάπης, ο οποίος θα είναι κοντά μας με το καλό, σε περίπου 10 με 15 ημέρες».

-Το κλίμα στην ομάδα, πως είναι;

«Υπάρχει καλή διάθεση και ζεστό οικογενειακό κλίμα. Η διοίκηση είναι κοντά μας σε ότι κι αν χρειαστούμε και οι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο και στηρίζουν τις προσπάθειες μας. Έχουμε όλα τα στοιχεία μιας υγιούς ομάδας».

Γιώργος Μητσιούλης