Βαθμολογία

Ταυλαρίδης: «Όλοι θέλουν να μας κερδίσουν»

Οι Αμπελόκηποι, βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας, έχοντας καταφέρει μέχρι στιγμής να πάρουν 11 νίκες και δύο ισοπαλίες, ενώ έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα. Η ομάδα της Λάρισας, πάει ολοταχώς από ότι φαίνεται για την επάνοδο τις στις μεγάλες κατηγορίες του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, με τον Σ.Σ. Ραψάνης όμως, να ακολουθεί κατά πόδας, έχοντας 4 βαθμούς και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Σίγουρα, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η μονομαχία ανάμεσα στις δύο ομάδες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, που θα κρίνει πολλά, όσον αφορά την υπόθεση της ανόδου αλλά και της πρώτης θέσης στον Όμιλο.

Το athleticlarissa, ήρθε σε επικοινωνία με τον προπονητή των Αμπελοκήπων, κύριο Άκη Ταυλαρίδη, ο οποίος δήλωσε τα εξής για το επερχόμενο ντέρμπι της ομάδας του, αλλά και γενικότερα για την φετινή χρονιά: «Προερχόμαστε από μια νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στο Αρμένιο, που ήταν και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα. Σίγουρα, αυτήν η νίκη δεν ήρθε εύκολα, καθώς κάθε αντίπαλος που αγωνίζεται απέναντι μας θέλει να μας κερδίσει, μιας και είμαστε η πρώτη ομάδα στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Σ.Σ. Ραψάνης και για αυτό προετοιμαζόμαστε κατάλληλα. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, καταφέραμε να τους κερδίσουμε εκεί μέσα, με σκορ 0-3, ωστόσο αυτό δεν λέει κάτι, γιατί πρόκειται για μια καλή και σοβαρή ομάδα, που και αυτήν έχει αρκετές νίκες στο πρωτάθλημα. Πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο και το παιχνίδι αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Από εκεί και πέρα, η νίκη θα είναι σημαντική για εμάς, καθώς θα ξεφύγουμε ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα και θα αποκτήσουμε μια απόσταση ασφαλείας».

-Αναφορικά με τις ελλείψεις και τους τραυματισμούς;

«Υπάρχουν κάποιες ελλείψεις ποδοσφαιριστών, ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για εμάς, καθώς πιστεύω ότι έχουμε σαν ομάδα τις εναλλακτικές λύσεις για να καλυφθούν αυτές οι θέσεις».

Γιώργος Μητσιούλης