Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο Ρέντναπ!

Ο Χάρι Ρέντναπ αποτελεί παρελθόν από το πόστο του προπονητή στην ΚΠΡ, με το διοικητικό συμβούλιο να κάνει αποδεκτή την παραίτησή του! Οι Λες Φέρντιναντ και Κρις Ράμσεϊ αναλαμβάνουν πρσωρινά το τιμόνι.

Η επίσημη τοποθέτηση για τις ραγδαίες εξελίξεις στους Ρέιντζερς είναι πως ο Άγγλος κόουτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις προσεχείς εβδομάδες και έτσι δεν θα μπορεί να προπονήσει την ομάδα του.

«Πέρασα φανταστικά στην ΚΠΡ. Θα ήθελα να ευχαριστώ την διοίκηση, τους παίκτες και τους συνεργάτες μου, αλλά ειδικά του οπαδούς που ήταν απολύτως φανταστικοί προς το πρόσωπό μου από την στιγμή που ήρθα εδώ.

Δυστυχώς χρειάζομαι άμεση επέμβαση στο γόνατό μου, η οποία δεν θα μου επιτρέψει να κάνω την δουλειά μου τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορώ να είμαι καθημερινά στο προπονητικό και εάν δεν μπορώ να δώσω το 100% είναι καλύτερο να αναλάβει κάποιος άλλος τα ηνία.

Η σχέση μου με τον Τόνι Φερνάντες (σ.σ ιδιοκτήτης του συλλόγου) ήταν ένα από τα highlight της καριέρας μου και εύχομαι στην ΚΠΡ κάθε επιτυχία για το μέλλον. Είμαι σίγουρος πως θα επιβιώσει στην Πρέμιερ Λιγκ αυτή τη σεζόν» ανέφερε ο ίδιος στην σχετική ανακοίνωση.

Ο Ρέντναπ ανέλαβε την ΚΠΡ το 2012, δεν κατάφερε να την κρατήσει στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά μετά από μία σεζόν στην Τσάμπιονσιπ την επανέφερε στα «σαλόνια».