Βαθμολογία

Από την League 2 στην Πρέμιερ και την Γιουνάιτεντ!

Την έκπληξη με το δανεισμό του 21χρονου αμυντικού Άντι Κέλετ από την Μπόλτον έκανε η Μαν. Γιουνάιτεντ.

Λίγο πριν την λήξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέπληξε τους πάντες, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Άντι Κέλετ ως δανεικού από την Μπόλτον για τους επόμενους 6 μήνες.

Φυσικά λίγοι τον γνωρίζουν, καθώς πρόκειται για 21χρονο Άγγλο αριστερό μπακ που έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο πριν λίγους μήνες, στις 22 Απριλίου 2014. Είχε περάσει ως αλλαγή σε ματς της Μπόλτον κόντρα στην Λέστερ και έγινε μάλιστα ο πρώτος παίκτης της ακαδημίας που παίζει στην πρώτη ομάδα και είναι γεννημένος στο Μπόλτον.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως από τότε καθιερώθηκε στην 11άδα. Το προηγούμενο τρίμηνο αγωνιζόταν ως δανεικός στην Πλίμουθ στην 4η κατηγορία της Αγγλίας (League 2). Φόρεσε την φανέλα της 12 φορές, σκοράροντας ένα τέρμα, ενώ την φετινή σεζόν στην Μπόλτον έχει αγωνιστεί μόνο μία φορά κι αυτή ως αλλαγή! Πέρυσι σε όλα τα παιχνίδια που είχε αγωνιστεί με την Μπόλτον προήλθε από τον πάγκο. Πόσα ήταν αυτά τα ματς; Μόλις 3, με τον ίδιο να αγωνίζεται συνολικά κάτι περισσότερο από 70 λεπτά. Δηλαδή οι «κόκκινοι διάβολοι» πήραν παίχτη που δεν έχει παίξει ποτέ βασικός στην Μπόλτον!

Ο Άντι Κέλετ ήταν η δεύτερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για αυτόν τον χειμώνα. Πρώτη ήταν ο Βίκτορ Βαλντές, 33χρονος τερματοφύλακας που έφυγε (τραυματίας) το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα. Φυσικά δεν πρόκειται να παίξει-για την ώρα τουλάχιστον-στην πρώτη ομάδα.