Βαθμολογία

O… Ρομάριο χρόνια δεν κοιτά

Μαζί με τα 49α γενέθλιά του, ο ερωτευμένος πρώην διεθνής Ρομάριο Ντε Σόουζα γιόρτασε τη πρώτη του επέτειο με την 19χρονη σύντροφο του, Ντίξι Πρατ. 

Τη περασμένη Πέμπτη ο Ρομάριο γιόρτασε 49 χρόνια ζωής. Τα φετινά γενέθλια του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή ήταν ξεχωριστά αφού γιόρτασε και την πρώτη του επέτειο με την 19χρονη σύντροφο του Ντίξι Πρατ, μια απ τις καλύτερες φίλες της συνομήλικης κόρης του, Ντανιέλα. Η νεαρή ξανθιά κοινοποίησε στο λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία με τον καλό της σχολιάζοντας: «Πραγματικά αυτό που νιώθω είναι δύσκολο να το εξηγήσω με λόγια. Έτσι θα πω απλά ευχαριστώ. Ευχαριστώ για τη φροντίδα, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστή. Αν έπρεπε να διαλέξω πάλι, θα διάλεγα να ζήσω το ίδιο».

Η Ντίξι ήρθε στο κόσμο μετά την ανακήρυξη του 49χρονου πρώην ποδοσφαιριστή σε Παγκόσμιο Πρωταθλητή των Ηνωμένων Πολιτειών (1994). Στο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο παραθαλάσσιο Μπάρα ντα Τιχούκα του Ρίο Ντε Τζανέιρο με εκατοντάδες συγγενείς και φίλους, η Πρατ πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε στον αγαπημένο της που δεν σταμάτησε να τη θαυμάζει όλο το βράδυ.