Βαθμολογία

«Πιο δίκαιο αποτέλεσμα η ισοπαλία»

Ο προπονητής του Τύρναβου Απόστολος Χαραλαμπίδης τόνισε πως το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία στο ματς με τη Ζάκυνθο και πρόσθεσε πως στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του κόπηκαν τα πόδια των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Δυστυχώς ήρθε η ήττα για την ομάδα μου. Νομίζω ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και είχαμε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχθήκαμε ένα γκολ από τύχη στο κεφάλι δικού μας παίκτη, η μπάλα βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας και πετάχτηκε ένας παίκτης της Ζακύνθου (Τσόπελας) και μας αιφνιδίασε.

Στην συνέχεια χάσαμε μια κλασσική ευκαιρία να κάνουμε το 1-1 και έχοντας βγει όλοι μπροστά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ και ήρθε η ήττα. Πιστεύω αν βγάλουμε το τυχερό τέρμα που φάγαμε, το δικαιότερο αποτέλεσμα ήταν το «Χ». Η προσπάθεια ήταν καλή. Συνεχίζουμε με δύσκολα παιχνίδια».

Για το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του: «Ήταν ένα κρύο τέρμα που μας κόβει τα πόδια γιατί στεκόμασταν καλά και αρχίζαμε και βγήκαμε μπροστά. Στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η τύχη και έτσι ήρθε η ήττα».