Βαθμολογία

Πανιώνιος: Ανακοινώθηκε ο Ποζατζίδης

''Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέλιου Ποζατζίδη. Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων, αριστεροπόδαρος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών''.

Για τους Αστρά και Ευαγγέλου οι ''κυανέρυθροι'' ανέφεραν: ''Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικών συμβολαίων με τους Λευτέρη Αστρά, Στέφανο Ευαγγέλου. Οι δύο νεαροί παίκτες, στελέχη της ομάδας Κ20, εντάσσονται πλέον στο δυναμικό της πρώτης ομάδας''.

Ο Στέφανος Ευαγγέλου, δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, τους κ.κ. Δάρα, Ζαμάνη και Σκούρα που πίστεψαν σε μένα και μου έδωσαν την ευκαιρία να υπογράψω επαγγελματικό συμβόλαιο. Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές που είχα σε όλες τις μικρές ομάδες, τους κ.κ. Σαϊπά, Λαμπαδινό, Κουζηνό, Τερεζόπουλο, Κοροπούλη και φυσικά και τον κ. Γιάννη Παυλόπουλο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων και να τιμήσω την φανέλα του Ιστορικού".

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Αστράς, σημείωσε: "Το μεγάλο μου όνειρο έγινε πραγματικότητα και πλέον θα ανήκω στο δυναμικό της πρώτης ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας και ειδικά τους κ.κ. Δάρα, Ζαμάνη και Σκούρα για την τιμή που μου έκαναν και μου έδωσαν την ευκαιρία να γίνω μέλος της μεγάλης ομάδας. Θέλω με την σειρά μου να ευχαριστήσω τους προπονητές που είχα σε όλες τις μικρές ομάδες. Τους κ.κ. Βαλλιάνο, Τερεζόπουλο, Κουζηνό, Κοροπούλη, τον γυμναστή κ. Τσέλιγκα, αλλά και τον κ. Πασπαλίδη που με βοήθησε στα πρώτα μου βήματα. Τέλος τον κ. Γιάννη Παυλόπουλο, που έχει σταθεί δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια".

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Γιάννης Παυλόπουλος, τόνισε: "Πιστοί στην παράδοση που μας θέλει να βγάζουμε παίκτες από τις ακαδημίες μας και να ανταμοίβουμε την συμμετοχή των νεαρών παικτών στις Εθνικές ομάδες, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι οι διεθνείς Λευτέρης Αστράς (Εθνική Νέων) και Στέφανος Ευαγγέλου (Εθνική Παίδων), υπέγραψαν τα επαγγελματικά τους συμβόλαια. Θέλω να τονίσω ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι παίκτες από τις ακαδημίες μας, γιατί αυτός είναι ο μόνος δρόμος που θα μας οδηγήσει στην αγωνιστική και οικονομική εξυγίανση".