Βαθμολογία

Εικόνισμα στον Μπόγιοβιτς!

Με ένα γκολ του Μίλαν Μπόγιοβιτς η ΑΕΛ πήρε νίκη – «χρυσάφι» με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα στο στάδιο Αλκαζάρ για την 15η αγωνιστική της Β’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη
Φωτό: Αχιλλέας Ζαχαρούλης

Ο Σέρβος επιθετικός έδειξε πολλά από τα χαρίσματά του, πέτυχε το «χρυσό» γκολ και δικαιολογημένα χειροκροτήθηκε στο φινάλε. Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας με την ΑΕΛ όμως να είναι ανώτερη απέναντι στον Αγροτικό που κινήθηκε σε ρηχά νερά.

Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο

Οι κακές καιρικές συνθήκες (βροχή – αέρας) δεν επέτρεψαν την μαζική παρουσία του κόσμου στο Αλκαζάρ.

Κακό θέαμα στο πρώτο – «όαση» το γκολ Μπόγιοβιτς

Πολύ κακό ήταν το θέαμα στο πρώτο 45λεπτο στο Αλκαζάρ. ΑΕΛ και Αγροτικός Αστέρας παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου και γενικά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι το αξιόλογο. Φάσεις με το… σταγονόμετρο και από τις δύο πλευρές. Η ΑΕΛ δεν ήταν καλή και όλοι οι παίκτες παρουσιάστηκαν μετριότατοι. Δεν υπήρχε ο παίκτης που να κρατήσει την μπάλα στο χώρο του κέντρου ενώ και στην επίθεση δύσκολα έφτανε η μπάλα. Από το πουθενά όμως ο Μπόγιοβιτς σημείωσε ένα πολύ όμορφο γκολ ανοίγοντας το σκορ για την ΑΕΛ.

Ανώτερη η ΑΕΛ στην επανάληψη

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΛ ήταν καλύτερη και έδειχνε πως το ήθελε περισσότερο. Με τον Ελιομάρ σε μεγάλα κέφια η «Βασίλισσα» έφτασε στην κατάκτηση της νίκης που τόσο ήθελε. Ο Αγροτικός είχε μέτρια παρουσία και απλά είχε κάποιες εξάρσεις στο ματς.

Το φιλμ του αγώνα

14’ Ο Ταταρίδης χάνει την μπάλα, εκείνη χτυπάει στο κεφάλι του Πινδώνη, αλλά ο τελευταίος δεν μπορεί να της αλλάξει πορεία.

35’ Πολύ ωραία κίνηση από τον Μπόγιοβιτς μέσα στην περιοχή που κατέβασε τη μπάλα, έπιασε το δυνατό σουτ και έκανε το 1-0.

57’ Ο Χιντζίδης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά, ο Τσεμπερίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

76’ Σέντρα ο Ελιομάρ από αριστερά, ο Πίντο έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα άουτ.

78’ Νέα σέντρα του Ελιομάρ, πήρε την κεφαλιά ο Μπόγιοβιτς ανάμεσα από δύο αμυντικούς, όμως η μπάλα πέρασε άουτ. 

92’ Ωραίο σουτ του Ελιομάρ, με δεύτερη προσπάθεια μπλόκαρε ο κίπερ του Αγροτικού.

95’ Σουτ του Πίντο, σε κόρνερ έδιωξε ο Ταταρίδης.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Σαρακατσάνος, Μουλόπουλος, Δεληζήσης, Κουρτεσιώτης, Μελισσάς, Γιάντσης (65’ Καρανίκας), Πινδώνης, Ελιομάρ, Περίκο (73’ Πίντο), Μπόγιοβιτς (80’ Λύρας).

Αγροτικός Αστέρας (Περικλής Αμανατίδης): Ταταρίδης, Σκλιοπίδης, Χιντζίδης, Καπίας, Ντόϊκιτς, Σαμουηλίδης (87’ Κουρελλάς), Τσεμπερίδης, Στεφανίδης, Βελλίνης, Καρακατσάνης (69’ Καθάριος), Μίλιτς (71’ Παλάσκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Βάτσιος, Κοσμάς, Δημόπουλος. 4ος: Συμεωνίδης.