Βαθμολογία

«Δεν μιλάμε συχνά, αλλά έχουμε επαφές»

Ο «κρύος» χαιρετισμός των Λάμπαρντ-Μουρίνιο στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ», δημιούργησε ερωτηματικά για την μεταξύ τους σχέση μετά την κατάληξη του πρώτου στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο ο Άγγλος μέσος φρόντισε να «διαλύσει» τα όποια σύννεφα.

Ο αδιάφορος χαιρετισμός των δύο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, φρόντισε να δημιουργήσει την πρώτη φημολογία αναφορικά με τις σχέσεις των δύο ανδρών, ειδικά μετά την αποχώρηση του 36χρονου από τους «μπλε» και την μετέπειτα μεταγραφή-δανεισμό στη Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πως ισχύει.

«Δεν θέλω να προσπαθήσω να πω πως υπάρχει κάποιο ζήτημα. Έλαβα ένα μήνυμα τα Χριστούγεννα. Του απάντησα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια. ''Πως είναι η οικογένεια;'' Τα συνηθισμένα», σημείωσε αρχικά.

«Είμαστε μεγάλοι άνθρωποι, καταλαβαίνετε τι εννοώ. Είμαστε σε διαφορετικές ομάδες. Είμαι σίγουρος πως είμαστε αρκετά μεγάλοι έτσι ώστε τίποτα από αυτά να μην μπει ανάμεσα στη σχέση μας. Παραμένουμε κοντά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, είναι ένα άθλημα και δεν του είχα μιλήσει τόσο πολύ τον τελευταίο καιρό», επεσήμανε στη συνέχεια, για να συμπληρώσει: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για πικρία και εάν υπάρχει, τότε θα φροντίσω να διορθωθεί».