Βαθμολογία

Ντιέγκο Κόστα: «Κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια»

Καμία ενοχή δεν έχει ο Ντιέγκο Κόστα όσον αφορά τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ που του απέφερε και την τιμωρία των τριών αγωνιστικών από την FA. «Δεν έκανα τίποτα επίτηδες» ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός.  

Η Τσέλσι αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ δίχως τον Ντιέγκο Κόστα, αφού αυτός εξέτισε το 1/3 της τιμωρίας που του επιβλήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία για τα χτυπήματα στους Σκρτελ και Τσαν, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με τη Λίβερπουλ την περασμένη Τρίτη.

Όπως ανέφερε στην πρώτη του συνέντευξη έπειτα από την ποινή της FA, έχει τη συνείδησή του καθαρή, σέβεται την απόφαση που πάρθηκε για την τιμωρία του, όμως, τονίζει ότι δεν θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται.

«Όταν πηγαίνω σπίτι για να κοιμηθώ, κοιμάμαι ήσυχος γιατί ξέρω ότι δεν έχω κάνει κάτι κακό και δεν έχω κάνει κάτι επίτηδες όπως πολλοί μπορεί να νομίζουν. Μπορεί να φανεί αυτό ξεκάθαρα στο βίντεο από το ματς με τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, μου επιβλήθηκε τιμωρία και πρέπει να τη σεβαστή. Προφανώς και είμαι δυσαρεστημένος και λυπημένος που δεν μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου, αλλά το δέχομαι και συνεχίζω...

Δεν είμαι... άγιος. Δεν το έχω πει ποτέ και δεν πρόκειται να αλλάξω. Κάθε φορά που παίζω, όμως, παίζω ακριβώς με τον ίδιο τρόπο γιατί είμαι αυτός που είμαι και αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού μου. Αυτό οφείλω να κάνω για εμένα, για την οικογένειά μου και για τον σύλλογο. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου όσον αφορά το γήπεδο. Έξω από αυτό είμαι διαφορετικός...»