Βαθμολογία

Ανατροπές σε κακό αγωνιστικό χώρο

Νίκη με σκορ 3-2 πήραν οι Ατρόμητοι/Θύελλα απέναντι στον Ολυμπιακό Αμπελιάς, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Το παιχνίδι, έγινε με δυνατό αέρα, ενώ το γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας», δεν ήταν και σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι, μπήκαν από νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν ο Στεργιόπουλος έκανε το 0-1, στο 12ο λεπτό. Στο 18’ μάλιστα η Αμπελιά θα μπορούσε να πετύχει κι άλλο τέρμα, όμως ο Στεφούδης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Ζαχαράκης και είχε κερδίσει ο Θανόπουλος. Έτσι, το σκορ αυτό, παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους, με τις δύο ομάδες, να αφήνουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το δεύτερο.

Στο δεύτερο μέρος, οι Ατρόμητοι ισοφάρισαν σε 1-1, στο 53ο λεπτό, με τον Τσιανάκα, ενώ στο 64’ ο έμπειρος Κώστας Χατζής, έκανε το 2-1. Μάλιστα, στο 69’ ο Τσακούλης έκανε ακόμα μεγαλύτερη την διαφορά στο σκορ, στο 69’ έκανε το 3-1.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς, το μόνο που έκανε, ήταν να μειώσει σε 3-2 στο 74ο λεπτό, όταν ο Κουλάκογλου βρήκε τον Σαλή κι αυτός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ατρόμητοι/Θύελλα(Θοδωρής Βουτυρίτσας): Στεφούδης, Καραδούκας, Τσακούλης, Μάρης, Ιωαννίδης(68’ Τσιρογιάννης), Τόπης, Χατζής, Κωστούλας, Σκοτεινιώτης, Τσιανάκας, Γερακίνης.

Ολυμπιακός Αμπελιάς(Κωνσταντίνος Σταμόπουλος): Αποστολάκης, Κατσικόπουλος, Ντίνος, Ακρίβος, Τολιόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Σαλής, Θανόπουλος(75’ Γκουντουβάς), Στεργιόπουλος, Ζαχαράκης(80’ Σουλιώτης Ν.), Κουλάκογλου.

Διαιτητής: Ντελέζος Βοηθοί: Γκαραβέλης, Γούλας.

Γιώργος Μητσιούλης