Βαθμολογία

Νίκη με εντάσεις για τον Αμελωνιακό

Νίκη με σκορ 2-0 πήρε ο Αμπελωνιακός, στο ντέρμπι απέναντι στον Αχιλλέα Φαρσάλων, για την μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία του Νομού μας, σε ένα παιχνίδι, που δεν έλειψαν οι εντάσεις αλλά και τα παράπονα και από τις δύο πλευρές.

Ο Αμπελωνιακός, άνοιξε το σκορ στο 25’ με σουτ του Ρόκα, που έκανε το 1-0. Από εκεί και πέρα, η ομάδα των Φαρσάλων, προσπάθησε να πιέσει και απείλησε κυρίως με τους Κομισόπουλο, Αντωνιάδη και Κατσανάκη.

Στο δεύτερο μέρος, ο Αμπελωνιακός, έχει παράπονα για ένα πέναλτι που δεν του δόθηκε σε μια ανατροπή του Παλάσκα. Παράπονα όμως έχει και ο Αχιλλέας, για ένα ακυρωθέν γκολ του Τλούπα στο 85’, το οποίο οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν πως ήταν κανονικό.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν ο Πρικάκης για τον Αμπελωνιακό και ο Μπένος από τον Αχιλλέα, διότι συνεπλάκησαν. Το τελικό 2-0, σημείωσε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, ο Γρηγορίου, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αμπελωνιακός(Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Περήφανος, Πρικάκης, Κοτούλας, Γκόλτσιος, Κούρος, Γρηγορίου, Μπίκος(85’ Βούκιας), Ρόκα, Κακαβίτσης(80’ Τζιαρτζιάνης), Παλάσκας.

Αχιλλέας Φαρσάλων(Μάκης Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσουκέρας, Πατσιούρας, Τσιούλης, Αντωνιάδης, Τσιανάκας Απ., Τλούπας, Κομισόπουλος, Βούλγαρης, Σβερκούλης(46’ Θεοχάρης, λ.τ.), Βόπης(57’ Μπένος), Κατσανάκης(70’ Ζαγγανάς).

Διαιτητής: Κεραμίδας Βοηθοί: Σάρρος, Σουλιώτης.

Γιώργος Μητσιούλης