Βαθμολογία

«Καθάρισαν» και πάλι οι Αρβανιτοζήσηδες

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Απόλλων Βρυσιών μέσα στο Ναρθάκι, επικρατώντας με αυτό το σκορ της τοπικής ομάδας, για τον 2ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Το παιχνίδι, είχε αρκετό αέρα, που δυσκόλεψε αρκετά τις δύο ομάδες, όμως Γιάννης και Δημήτρης Αρβανιτοζήσης, δεν βρήκαν εμπόδιο και σκοράροντας ένα γκολ έκαστος, κατάφεραν να χαρίσουν το τρίποντο στην ομάδα τους.

Στο 26’ ο Γιάννης Αρβανιτοζήσης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1, σκορ που παρέμεινε μέχρι και την λήξη του πρώτου μέρους. Εδώ να σημειωθεί ότι τα Βρυσιά έχουν παράπονα για ένα πέναλτι που οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι δεν δόθηκε στον Γιαντσίδη στο 44ο λεπτό.

Στο δεύτερο μέρος, το Ναρθάκι έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν στο 55’ ο Βαρελάς σημάδεψε το δοκάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 60’ ο Δημήτρης Αρβανιτοζήσης, έκανε το 0-2, με κεφαλιά και έτσι κλείδωσε την νίκη για τα Βρυσιά. Εδώ να σημειωθεί, ότι και το Ναρθάκι έχει παράπονα, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας, θεωρούν ότι το δεύτερο γκολ των Βρυσιών, προήλθε από οφσάιντ.

Ναρθάκι(Βαγγέλης Τσαλαφούτας): Ατόσογλου, Κεσέογλου, Μπουλούτσος, Παπανικολάου(46’ Σίσκος), Τσιγαρίδας, Καπετάνος(70’ Οικονόμου), Ζαγγανάς(46’ Βαΐτσης), Μπούσιος, Παλαμίδας, Βαρελάς, Λελεντζής Στ.

Απόλλων Βρυσιών(Λεωνίδας Τασιούλης): Χουλιάρας, Αγγελάκης(60’ Βαΐτσης), Γιαντσίδης, Γαϊτανίδης(65’ Βουβαλούδης), Στεφανής, Καραντάκης, Μπακογιάννης, Αρβανιτοζήσης Ι., Αρβανιτοζήσης Δ., Γιαχνής, Ζητούνης(80’ Καναβός).

Διαιτητής: Βασιλός Βοηθοί: Καλέμι, Κακάνης.

Γιώργος Μητσιούλης