Βαθμολογία

«Καθάρισε» από το πρώτο ο Φαλανιακός

Νίκη με σκορ 1-2 πήρε ο Φαλανιακός μέσα στο Βλαχογιάννι, απέναντι στην τοπική Δόξα και ανέβηκε κι άλλο στην βαθμολογική κατάταξη της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να πετύχουν δύο γρήγορα γκολ και στην συνέχεια με την κατάλληλη τακτική απέδρασαν με το τρίποντο της νίκης στις αποσκευές τους.

Το Βλαχογιάννι, απείλησε αρχικά με τον Λιόλιο να χάνει ευκαιρίες στο 7’ και στο 12’, όμως ο Φαλανιακός άνοιξε το σκορ, όταν στο 19’, σε μια αντεπίθεση ο Αλατάς με προβολή έκανε το 0-1. Στο 35ο λεπτό, ο Φατούρας έκανε το 0-2 σε μια φάση διαρκείας στην περιοχή του Βλαχογιαννίου και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα σκορ ασφαλείας.

Στο δεύτερο μέρος, ο Φαλανιακός προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το υπέρ του σκορ και έτσι το Βλαχογιάννι, βγήκε στην επίθεση, προσπαθώντας να πετύχει κάποιο γκολ. Τελικά, στο 68’ ο Κοντοθανάσης, εκτέλεσε ένα κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι και ο Ιωαννίδης με πλασέ μείωσε σε 1-2. Ο Λιόλιος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 75’, όταν ο Βάιος, απέκρουσε την προσπάθεια του, ενώ μια κεφαλιά του Ιωαννίδη, πέρασε άουτ.

Έτσι, ο Φαλανιακός, έφτασε σε μια ακόμα νίκη, παρά τις ελλείψεις που είχε, μιας και έλειπαν αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Λιλολάρι και ο Βαρσάμης.

Δόξα Βλαχογιάννι(Νίκος Φακίτσας): Χαλκιάς, Μήσιος Δ., Αθανασούλης, Παναγιώτου, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν., Λιόλιος, Κοντοθανάσης, Πατσιωτός, Γκουρομπίνος, Δήμος.

Φαλανιακός(Φεραίος Γιαννακός): Βάιος, Φατούρας(88’ Σερλέτης), Χριστιανίδης, Πανταζής Γ., Σουλιώτης, Κόκκινος, Παπαγεωργίου(75’ Πανταζής Θ.), Μπλέντι, Αλατάς(80’ Σακελλαρίου), Αλεξανδρής, Ιγγλέζος.

Διαιτητής: Κυρίτσης Βοηθοί: Νίκζας, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης