Βαθμολογία

Ένα ήταν αρκετό για την Χάλκη

Νίκη με σκορ 1-0 πήρε ο Ηρακλής Χάλκης, απέναντι στον Μαχητή Τερψιθέας, για την 21η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Η ομάδα της Χάλκης, έτσι κατάφερε να προσθέσει κι άλλους βαθμούς στην συγκομιδή της, ενώ από την άλλη η Τερψιθέα, παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κύριο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, ήταν ο δυνατός αέρας, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο. Η Τερψιθέα, απείλησε στο πρώτο μέρος, με τους Μολά, Τσένο και Κουρούκα να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν, αφού έχασαν ευκαιρίες, με τους Τζατζάκη, Κώστα Κουσιώρα, Κοττάκο και Παπαδημητρίου. Τελικά, στο 57’ ο Τζατζάκης κατάφερε να κερδίσει τον Μόσιαλο και να κάνει το 1-0, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Ηρακλής Χάλκης(Νίκος Ανδρέου): Χαβίλας, Σταμάτης, Γουργιώτης, Πρίφτης, Αλμυρούλης, Τσίρκας, Γούπος(12’ Κοττάκος, λ.τ.), Βογιατζής Χρ., Τζατζάκης(75’ Ζησάκης), Παπαδημητρίου, Κουσιώρας Κ.(87’ Μπικιώτης).

Μαχητής Τερψιθέας(Γιώργος Καμάκας): Μόσιαλος, Τσούτσας, Παπαδημητρίου, Παραφέστας, Μπιρόλ, Τσιώμης(46’ Σιαμαντούρας), Μπαλαμώτης, Μολάς(75’ Χατζηιωαννίδης, λ.τ.), Κουρούκας(65’ Ζητούνης), Ταστεμερίδης, Τσένος.

Διαιτητής: Φακής Βοηθοί: Καρδούλας, Καραθάνος.

Γιώργος Μητσιούλης