Βαθμολογία

Στις καθυστερήσεις πήρε τον βαθμό η Ακαδημία Αχ. Φαρσάλων

Σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο, στο δημοτικό στάδιο Φαρσάλων διεξήχθη η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Άγιο Θωμά με τελικό σκορ 1-1.

Αποστολή στα Φάρσαλα: Βάσω Γκατζούλη

Εκτός του κακού αγωνιστικού χώρου, οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν και τον πολύ δυνατό αέρα. Το ματς όμως διεξήχθη κανονικά και είχε ρυθμό!

Ήταν πολύ δυνατό και για τις δύο ομάδες, το πρώτο ημίχρονο είχε μόνο μία φάση στο 20’ ένα ωραίο σουτ του Ευαγγέλου το έπιασε με υπερένταση ο Παπαρδέλας.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα και η γηπεδούχος ομάδα και η φιλοξενούμενη κρατούσαν τα μετόπισθεν και έβγαιναν σε αντεπιθέσεις. Στο 69’ για τον Άγιο Θωμά τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας Παπαρδέλας και στη θέση του έπαιξε ο παίκτης Πρασσάς.

Φτάσαμε αισίως στο 84’ όπου ύστερα από σέντρα του Καλούση από πλάγια, πήρε ο Καραγεωργίου, πλάσαρε και έκανε το 0-1. Και εκεί που όλα έδειχναν πως είχαν τελειώσει, στις καθυστερήσεις στο 91’ ύστερα από όμορφη σέντρα του πολύ μαχητικού Αναγνώστη από αριστερά, ο Πέτσας πήρε στον αέρα του σουτ και έκανε το 1-1.

Δίκαιο το αποτέλεσμα αφού και οι δύο ομάδες πάλεψαν μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

Μεταγραφές για την Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων

Απέκτησαν τον τερματοφύλακα από τον Αχιλλέα Φαρσάλων Δημήτρη Σακελλαρίου και τον Ηλία Τσιλίκα (ακραίος επιθετικός) από τον Σταυρό Φαρσάλων.

Μεταγραφές για τον Άγιο Θωμά

Απέκτησαν τον αμυντικό Γιάννη Τζήκα από το Ελευθεραί και τον επιθετικό Γιάννη Γελαλή από την Δάφνη Γλαύκης.

Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων (Γιάννης Βασιλείου): Σακελλαρίου Δ., Μάρκου, Δημακόπουλος, Χρυσακόπουλος, Σακελλαρίου Κ., Καραμπέρης, Αναγνώστης, Πέτσας, Μισαηλίδης (82’ Μπασαγιάννης), Τσιλίκας (46’ Κομισόπουλος).

Άγιος Θωμάς (Βασίλης Κυριάκος): Παπαρδέλας (69’ λ.τ. Πρασσάς), Τσιάρας, Πατέτσος, Τζήκας, Πρασσάς, Αντωνόπουλος (46’ Αραπατσάνης), Καραγιάννης, Ευαγγέλου (60’ Μηλιώνης), Καραούλας (46’ Καραγεωργίου), Καλούσης, Γελαλής.  

Διαιτητική τριπλέτα: Τζιμούρτος Β., Ρεντόπουλος Ι., Τέγος Δ.

* Αργότερα περισσότερες εικόνες από την αναμέτρηση.