Βαθμολογία

Νίκη-ανάσα για τον Δαμασιακό

Νίκη με σκορ 0-1 πήρε ο Δαμασιακός μέσα στην Φαλάνη, επί του Σμόλικα, με το αποτέλεσμα αυτό να είναι μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα, για την ομάδα που στόχο έχει να κρατηθεί στην μεγάλη κατηγορία. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού, ήταν ο δυνατός αέρας, που δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν τον Σμόλικα, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, όταν ο Μπουνές έκανε ένα σουτ, ο Μόρας απέκρουσε αρχικά και στην επαναφορά ο Γωγάκος έγραψε το 0-1. Από εκεί και πέρα, ο Σμόλικας, είχε κάποιες καλές στιγμές, με τους Δάσσιο, Μπαρούτα και Τσιρόπουλο, ενώ ο Δαμασιακός, απείλησε στο 40’ με τον Μπουκουβάλα να στέλνει την μπάλα άουτ στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δεν είχαμε κάποια δραματική αλλαγή, με τον Δαμασιακό να απειλεί με τον Λόλα στο 70’, ενώ ο Γωγάκος είχε δοκάρι στο 75ο λεπτό, με κεφαλιά. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι, δέκα λεπτά αργότερα, με τον Μπαρούτα. Τελικά, το υπάρχον σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος και έτσι ο Δαμασιακός πανηγύρισε μια πολύ σπουδαία νίκη.

Σμόλικας Φαλάνης(Νίκος Γκαλίτσιος): Μόρας, Λιούσκας, Λιανός(80’ Λιάκος), Μανιώτης, Νεστορίδης, Τανάγιας Χρ.(60’ Κωφός), Σκούπρας, Πατσής(70’ Τσούτσας), Τσιρόπουλος, Μπαρούτας, Δάσσιος.

Δαμασιακός(Χρήστος Λόλας): Μαστοροδήμος, Μούργκας, Λέτσιος, Οικονόμου(60’ Δούκας, λ.τ.), Καρακάνος, Τσιάλτας, Μουσιάρης Δ., Λόλας, Μπουνές(70’ Τσιτουρτζής), Μπουκουβάλας, Γωγάκος(82’ Σεΐζης).

Διαιτητής: Τσιοφλίκη Βοηθοί: Καρακώστας, Μακρής.

Γιώργος Μητσιούλης