Βαθμολογία

Παρά τις απουσίες πέταξε στην νίκη

Νίκη με σκορ 2-1 πήρε ο Αετός Μακρυχωρίου, απέναντι στην ΑΕΔ Νίκαιας, για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα, κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει σε απόσταση βολής από την δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Αετός παρατάχτηκε με αρκετές απουσίες, καθώς έλειπαν οι βασικοί ποδοσφαιριστές, Φουσίκας, Τίκος, Χρόνης και Καλπίας. Παρ’ όλα αυτά, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Μακρυχωρίου, κατάφεραν να φτάσουν στην νίκη, έχοντας ως καλύτερο τον νεαρό Τζουμάκα, που ξεχώρισε με την απόδοση του.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Νίκαια είχε τον πολύ δυνατό αέρα με την πλευρά της και κατάφερε να κάνει δύο δοκάρια, με τους Δημήτρη Γκατζούλη και Τριανταφυλλόπουλο, ενώ ο Δεμέστιχας έκανε μια κεφαλιά, την οποία απέκρουσε ο Κουρδής. Τελικά, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια, με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, στο 70ο λεπτό, όταν ο Τριανταφυλλόπουλος, έκανε το 0-1. Παρ’ όλα αυτά, ο Αετός κατάφερε να ανακάμψει και στο 83’ ο νεαρός Τζουμάκας ισοφάρισε σε 1-1, έπειτα από σέντρα του Τέα. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έκαναν και την ανατροπή, όταν στο 87’ μετά από σέντρα του Αργύρη, ο Νικούλης κατάφερε να σκοράρει και να διαμορφώσει το τελικό 2-1, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί, ότι οι γηπεδούχοι, έχουν παράπονα για ένα πέναλτι που θεωρούν δεν δόθηκε στην ομάδα τους και συγκεκριμένα στον Νικούλη.

Αετός Μακρυχωρίου(Δημήτρης Τσέτσιλας): Κουρδής, Καρκαντάς, Κοιλούκος(73’ Αλεξόπουλος), Παυλόπουλος, Δάσσιος, Γκαραλιάκος, Μπουζιώνας, Αργύρης, Νικούλης, Τέας, Τζουμάκας(88’ Τζίκα).

ΑΕΔ Νίκαιας(Νίκος Παπανικολάου): Τζουβάρας, Ψαρούλης, Δεμέστιχας, Γκερλιώτης(65’ Σακελλαρίου), Γεωργόπουλος, Μπακαρτζής, Πανδρεμένος, Γκατζούλης Δ., Γκουζιώτης, Βούρτουρας(65’ Γκατζούλης Λ.), Τριανταφυλλόπουλος.

Διαιτητής: Κουκούλης Βοηθοί: Καραμπούλας, Τσαπράζης.

Γιώργος Μητσιούλης