Βαθμολογία

Νίκη – ανάσα για τους Αγίους Αναργύρους!

Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων πανηγύρισε την Κυριακή μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης κερδίζοντας με σκορ 3-1 τον Ηρακλή Λάρισας.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη ανάσαναν βαθμολογικά ενόψει και της δύσκολης συνέχειας ενώ από την άλλη ο Ηρακλής έχει πλέον ένα πολύ μικρό ρόστερ και σίγουρα αυτό παίζει το δικό του ρόλο.

Στο 15’ ο Φιλίππου για τους φιλοξενούμενους έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 22’ ο Τσιάτας είχε δοκάρι. Στη συνέχεια ο Ηρακλής στάθηκε άτυχος αφού ο Φιλίππου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ουσιαστικά αυτό στοίχησε σημαντικά στην ομάδα του Κώστα Τσώτσου που αν και μπήκε δυνατά στο ματς δεν μπόρεσε στο φινάλε να κάνει κάτι καλό.

Στο 20’ ο Πλιάγκας έκανε το 1-0, στο 30’ ο ίδιος παίκτης με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, στο 48’ ο Χατζηλιάδης με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ (3-0) και στο 75’ ο Γιαννακόπουλος με απευθείας κόρνερ απλά μείωσε για τον Ηρακλή (3-1).

Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων (Γιώργος Παπαντωνίου): Παυλόπουλος, Πλιάγκας, Τσιφλιζόγλου, Παπακώστας, Παναγιώτου, Ευαγγέλου, Μούμος, Κουσιάς, Τασιός (70’ Χατζής), Αμαρλαριώτης (85’ Βίλης), Σαλγκάμης (46’ Χατζηλιάδης).

Ηρακλής Λάρισας (Κώστας Τσώτσος): Μαγαζιώτης, Ντουνούδης (50’ Κόλιας), Καρλιάμπας, Πότσης, Γιαννακόπουλος, Τσέλιγκας, Μπέης, Νάστας, Φιλίππου, Ζαφειρίου,Τσιάτας.

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης Δ., Γεωργίου Α., Ακρίβος Κ.

Χρήστος Γκατζούλης