Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Αβέρωφ και Φιλοκτήτης

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με… δυνατό αέρα διεξήχθη την Κυριακή το μεσημέρι στις 14:00 στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» ανάμεσα στον ΠΑΟΛ Αβέρωφ και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό στο φινάλε στο τελικό 0-0, αν και καίγονταν για το τρίποντο αφού είναι στα…χαμηλά της βαθμολογίας. Από το τελικό αποτέλεσμα μάλλον περισσότερο ικανοποιημένη είναι η φιλοξενούμενη ομάδα αφού αγωνιζόταν εκτός έδρας και σίγουρα ήταν ένα σημαντικός βαθμός στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι σε γενικές γραμμές είχαν περισσότερη ώρα στην κατοχή τους τη μπάλα αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Από την άλλη η Μελιβοία δεν έχασε τη μεγάλη ευκαιρία και γενικά είχε μια μέτρια παρουσία στο ματς.

Στο 22’ κεφαλιά του Χατζή η μπάλα λίγο άουτ. Στο 47’ σέντρα του Ντούγκου, την τελευταία στιγμή έδιωξε ο Σουφχάρας τον κίνδυνο. Στο 54’ πάσα του Καφφέ στον Ντούγκο ο τελευταίος βρέθηκε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, έκανε το σουτ η μπάλα ψηλά άουτ.

Στο 69’ Ο Τσιρβούλης βγήκε στην αντεπίθεση έκανε το σουτ η μπάλα άουτ. Στο 70’ νέο σουτ του Ντούγκου η μπάλα ξανά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα φάουλ ο Ταρταμπούκας ασταθής απόκρουση του Μπανταβάνη. Στο 81’ κεφαλιά ο Κλεισιάρης η μπάλα «έγλυψε» το δοκάρι.  

ΠΑΟΛ Αβέρωφ (Βασίλης Μπακογιάννης): Παζιάνας, Μιχαήλ, Καφφές, Ελευθέρογλου, Κλεισιάρης, Γουργιώτης, Ντούγκος, Χατζής, Τσιρβούλης, Ταρταμπούκας, Τσινούδης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Αποστόλης Έξαρχος): Μπανταβάνης, Σιμψιρής, Καρβούνης, Κατσιάνος, Σουφχάρας, Λουκανίκας, Πασιάς, Παλαμίδας, Γκόλαντας (90’ Γιουρσάνης), Γεωργούλας (83’ Πασιάς), Γκουντάρας Η. (66’ Ντούμπς).

Διαιτητή τριπλέτα: Τσιτσανούδης Β., Γκανάτσιου Ε., Μάνος Β.