Βαθμολογία

Συγκλονιστική μονομαχία στην λάσπη

Με τους τρεις βαθμούς της νίκη έφυγε η Δήμητρα Αγιάς από το γήπεδο της Νέας Πολιτείας, αφού κέρδισε το νεανικό σύνολο της Ομόνοιας με σκορ 2-3 για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, σε ένα παιχνίδι όπου ο αγωνιστικός χώρος μόνο κατάλληλος για ποδόσφαιρο δεν ήταν.

Οι γηπεδούχοι ωστόσο, εξέφρασαν έντονα παράπονα για την διαιτησία του παιχνιδιού, καθώς θεωρούν πως ο διαιτητής ήταν αρκετά αυστηρός μαζί τους, ενώ όπως είπαν ανέχτηκε το σκληρό παιχνίδι των φιλοξενούμενων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Ομόνοια να απειλεί, όταν στο 2ο λεπτό, ο Μπίλλης είχε δοκάρι με σουτ έξω από την περιοχή. Στο 10’ η Δήμητρα, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο Σαμαράς με μακρινό σουτ έκανε το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα, η Ομόνοια είχε κι άλλο δοκάρι, όταν ο Δημητρέλης κι αυτός με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το δοκάρι του Στάμου, ενώ ο ίδιος παίκτης είχε ακόμα ένα δοκάρι στο 21ο λεπτό.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, με τον Σαμαρά και πάλι, που με ατομική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Η Ομόνοια μείωσε στο 40’ με τον Δημητρέλη, με το 1-2 να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Με την αρχή του δευτέρου μέρους, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν κιόλας, σε 2-2, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημητρέλη, που το κέρδισε ο ίδιος.

Στο 70ο λεπτό, ο διαιτητής απομάκρυνε τον προπονητή της Ομόνοιας, κύριο Λάζαρο Λαζαρίδη από τον πάγκο για διαμαρτυρία, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Σαμαράς και πάλι με ατομική ενέργεια πέτυχε χατ-τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό 2-3 για την Δήμητρα Αγιάς.

Ομόνοια(Λάζαρος Λαζαρίδης): Καρακούλιας, Δούρος, Σέντζας(60’ Γαρνέλης, λ.τ.), Θανάσης, Αγγλόπουλος(75’ Πιτσίλκας), Μπίλλης, Μπέτσης, Γιαννακός, Κυριακίδης, Δημητρέλης, Γκόνας(35’ Δραχαλίβας, λ.τ.).

Δήμητρα Αγιάς(Δημήτρης Στάθης): Στάμος, Χαϊδούσης(75’ Γιουρέλης), Σταμούλης(30’ Πότσης, λ.τ.), Βασιλόπουλος, Μαμάκος, Χριστοδούλου, Αντωνίου, Τσαγκαλάς, Τσιάμπας, Σαμαράς, Καραντάνος(38’ Γιαννάκης, λ.τ.).

Διαιτητής: Σκέτος Βοηθοί: Καλισόπουλος, Κοντοβασίλης.

Γιώργος Μητσιούλης