Βαθμολογία

Ανατροπή για τα Δένδρα, παράπονα από τον Βρυότοπο

Νίκη με ανατροπή πήρε ο Κεραυνός Δένδρων, που κέρδισε με σκορ 2-1 τον Βρυότοπο, για τον 3ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, εξέφρασαν τα έντονα παράπονα τους για την διαιτησία, καθώς θεωρούν ότι το πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, δεν έπρεπε να δοθεί από τον διαιτητή.

Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι δεν είχε να παρουσιάσει κάτι το ιδιαίτερο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ, ωστόσο να μην τα καταφέρνουν.

Στο δεύτερο μέρος, ο Βρυότοπος, κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν ο νεοαποκτηθείς Βόραδας, έκανε το 0-1 στο 47ο λεπτό του παιχνιδιού. Παρ’ όλα αυτά, η χαρά δεν κράτησε πολύ, καθώς δέκα λεπτά αργότερα, ο Κεραυνός κέρδισε πέναλτι με τον Γκαντρή, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή να το εκτελεί και όντας εύστοχος να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, κάνοντας το 1-1. Από εκεί και πέρα, τα Δένδρα πίεσαν και ανταμείφθηκαν για αυτό, καθώς στο 70’, ο Θανάσης Γκάτης έκανε το 2-1 για τους γηπεδούχους, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

Κεραυνός Δένδρων(Χρήστος Τασούλας-Φάνης Μπαντραλέξης): Τασιούλας Χρ., Παπαοικονόμου, Τασιούλας Κ., Ζιόγκος, Μπακού, Γκάτης Χρ., Σκριάπας, Τσούτσος(70’ Κατσιαβριάς), Γκαντρής, Γκάτης Αθ., Κυριτσόπουλος(60’ Μαργαρίτης).

Βρυότοπος(Βασίλης Γιοβανόπουλος): Μάνος, Μανδραβέλης, Λιάκος(75’ Γκαμέτσας), Κανάκης, Δεληχρήστος, Γκαμπέτας, Βόραδας, Σπυρόπουλος, Δράμης, Τσιρόπουλος, Καρυπίδης.

Διαιτητής: Καραμούστος Βοηθοί: Κοτούμπας, Μπιμπή.

Γιώργος Μητσιούλης