Βαθμολογία

«Αναγεννημένη» παρά τις λάσπες

Σε έναν ιδιαίτερα κακό αγωνιστικό χώρο, έγινε η μοναδική αναμέτρηση του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, που είχε οριστεί για το Σάββατο, ανάμεσα σε Αναγέννηση Φαρσάλων και Κιλελέρ, με την ομάδα των Φαρσάλων να βγαίνει τελικά κερδισμένη, με σκορ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι, αν και μπήκαν μπροστά στο σκορ, δεν τα κατάφεραν μέχρι τέλους και έτσι η Αναγέννηση πανηγύρισε μια πολύ σημαντική νίκη. Στο 20ο λεπτό, ο Γούσης εκμεταλλεύτηκε μια ασυνεννοησία της άμυνας των γηπεδούχων και έκανε το 0-1 για το Κιλελέρ. Παρ’ όλα αυτά η χαρά δεν κράτησε πολύ για τους φιλοξενούμενους, καθώς πέντε λεπτά αργότερα, ο Χριστοδούλου με ατομική ενέργεια ισοφάρισε σε 1-1. Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, το Κιλελέρ, μπήκε και πάλι μπροστά, όταν ο Χατζηλαδάς έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση, ισοφάρισε με το «καλημέρα», όταν ο Ρουμπιές μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το 2-2. Στο 66’ ο διαιτητής, έβγαλε κόκκινη κάρτα στον Θεοχάρη Κ., που εκείνη την ώρα έκανε προθέρμανση πίσω από την μία εστία του γηπέδου, για κάτι που του είπε ο παίκτης της Αναγέννησης. Τελικά, η Αναγέννηση, κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να πάρει το παιχνίδι, όταν στο 76’ ο Χριστοδούλου, με ατομική ενέργεια, διαμόρφωσε το τελικό 3-2, που έδωσε το τρίποντο της νίκης στην ομάδα του.

Αναγέννηση Φαρσάλων(Βασίλης Κατσαούνης): Γκατζανάς, Κούρος(65’ Κούμπρια), Μπουλάρι, Μπόγκας(27’ Αλεξίου, λ.τ.), Τριανταφύλλου, Ρούμπας, Δημητρόπουλος, Μουτκανάς Θ., Τζερεμές(82’ Βαρσάμης), Βότσης, Χριστοδούλου.

Κιλελέρ(Βασίλης Δραγατσίκης): Κουκουφίκης, Θεοδωρόπουλος(55’ Νατσιούλας, λ.τ.), Κοκότσικας, Φιλοκώστας Δ., Ζιόμπουρας Αθ., Χατζόπουλος, Γούσης, Ζιόμπουρας Απ., Κασσιός, Γουρνάρης Π., Χατζηλαδάς Γ.

Διαιτητής: Δρυστέλλας Βοηθοί: Παραφέστας, Δεληγιάννη.

Γιώργος Μητσιούλης