Βαθμολογία

Επέστρεψαν στα γνώριμα σκορ οι Αμπελόκηποι

Ευρεία νίκη με σκορ 5-1 πήραν οι πρωτοπόροι στον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, Αμπελόκηποι, που κέρδισαν με αυτό το σκορ την Δόξα Αρμενίου και συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Φαίνεται, πως η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από το Χειμάδι με σκορ 1-0, λειτούργησε ως αφύπνιση για τους παίκτες του Άκη Ταυλαρίδη, που επέστρεψαν στις νίκες αλλά και στα μεγάλα σκορ που μας έχουν συνηθίσει φέτος.

Στο 38ο λεπτό, ο Τριτάρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος έκανε το 1-0 για την ομάδα της Λάρισας, με το σκορ αυτό να παραμένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο σκόρερ του πρώτου τέρματος, εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μπλάνας με κεφαλιά έκανε το 2-0, στο 58ο λεπτό. Ο Μαυροδήμος, στο 62’ σημείωσε το 3-0, ενώ στο 66’ ήρθε η ώρα του Στέφανου Ποντίκα να σκοράρει, όταν μετά από πάσα του Τριτάρη, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0. Το Αρμένιο, αντέδρασε και μείωσε σε 4-1, στο 80’ με τον Χιούσα, όμως ο Στέφανος Ποντίκας με δεύτερο προσωπικό τέρμα, διαμόρφωσε το τελικό 5-1, ολοκληρώνοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο την νίκη για την ομάδα του.

Αμπελόκηποι(Άκης Ταυλαρίδης): Κακαρδάκης, Τσιόγκας(70’ Κουσιάς), Τσάκε Ερ.(75’ Ποτόσογλου), Γούτος, Μπλάνας, Δόνος, Μπαμπατζιάς, Μαυροδήμος, Ποντίκας, Ντε Λα Ρόσα, Τριτάρης(67’ Χύσα).

Δόξα Αρμενίου(Γιώργος Κουτέρης): Καρακυρίτσης, Ρουμπιές, Ψάρρας(46’ Παπαδημητρίου), Τζούμπικας, Γιαννούχος, Καραδημήτρης, Καψούρης, Σολάκου, Χιούσα, Γκόντας, Παπαϊωάννου.

Διαιτητής: Κακάνης Βοηθοί: Τσακνάκη, Βασιλός.

Γιώργος Μητσιούλης