Βαθμολογία

Κέρδιζε μέχρι την διακοπή…

Δεν ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ, ανάμεσα σε Σ.Σ. Ραψάνης και Αναγέννηση Πουρναρίου και ο λόγος ήταν η έντονη ομίχλη που επικρατούσε στο γήπεδο, με τον διαιτητή να αποφασίζει να διακόψει την αναμέτρηση στο 64ο λεπτό και ενώ οι γηπεδούχοι ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0. Από εκεί και πέρα, περιμένουμε να δούμε το πότε θα οριστεί η συνέχεια αυτού του παιχνιδιού.

Μέχρι το σημείο της διακοπής, οι γηπεδούχοι, είχαν ευκαιρίες με τους Μπούρο και Τζέβρι Σινάν, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ με τους Τατία, Ρακιντζόγλου και Τσιαμπούρα. Τελικά, το σύνολο του Αλέκου Μπατσαρά κατάφερε να σκοράρει, όταν στο 27’ ο Δημήτρης Γκαραγκούνης εκτέλεσε ένα φάουλ και ο αδερφός του, Ντέμης με κεφαλιά έκανε το 1-0. Το παιχνίδι τελικά διακόπηκε στο 64’ λόγω ομίχλης όπως είπαμε και πιο πάνω και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την εξέλιξη του.

Σ.Σ.Ραψάνης(Αλέκος Μπατσαράς): Καλογιάννης, Γκιώνης, Κουτσιμανής, Γκαραγκούνης Δ., Σαχπατζίδης, Τσούλκας, Σινάνι Κ., Σινάνι Β., Σινάν Τζ., Μπούρος, Γκαραγκούνης Ντ.

Αναγέννηση Πουρναρίου(Κώστας Μπακατσής): Κρητικός Ι., Κρητικός Θ., Πατσιώνης, Ζαϊρές, Μπούφης, Βασίλεβ, Τατίας, Δημουλός, Ζιούστης, Τσιαμπούρας, Ρακιντζόγλου.

Διαιτητής: Ευστρατίου Βοηθοί: Πατέτσος, Ζαχαρός.

Γιώργος Μητσιούλης