Βαθμολογία

Βρο(Χ)ή από γκολ στο Κουλούρι

Ισόπαλη και με σκορ 2-2 τελείωσε η αναμέτρηση του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, ανάμεσα σε Άρη Κουλουρίου και Ολυμπιακό Χειμαδίου, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με τους γηπεδούχους όμως, να έχουν ακόμα μια φορά παράπονα από την διαιτησία του παιχνιδιού.

Στο πρώτο μέρος, δεν είχαμε αρκετές φάσεις, με τις δύο ομάδες να παν στα αποδυτήρια ισόπαλες και χωρίς τέρματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, η εικόνα αντιστράφηκε, όταν οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και προηγήθηκαν στο 52ο λεπτό, με τον Λίταινα Α., που έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά έκαναν και την ανατροπή.

Συγκεκριμένα, στο 68’ ο Γκρέτσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ισοφάρισε σε 1-1 για τον Άρη Κουλουρίου, ενώ στο 74’ ο Κοττάκος, μετά από αντεπίθεση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, κάνοντας το 2-1. Παρ’ όλα αυτά το Χειμάδι δεν είχε πει την τελευταία λέξη και έτσι κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ με τον Καραντώνη Γ., με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή να διαμορφώνει το τελικό 2-2.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, κύριο Διαμάντη, χωρίς ωστόσο να ισχύει το ίδιο και για τους επόπτες.

Άρης Κουλουρίου(Γιώργος Νεράντζης-Γιώργος Αποστολάρας): Χαλβατζάρας, Μιχόπουλος(56’ Καπνόπουλος, 60’ Παλαμάς, λ.τ.), Μπακαβέλος, Αγραφιώτης, Χάμος, Νεράντζης, Τάτσης, Σιδηρόπουλος, Κοττάκος, Γκρέτσης, Νάκος(65’ Δέλλας).

Ολυμπιακός Χειμαδίου(Θανάσης Κολονιώτης): Γκάτας, Τσιαγκούλης Κ., Καραντώνης Λ., Παλικάρης, Τόπης, Μπλάνας, Καραντώνης Γ., Νούσιος Γ. του Β., Λίταινας Α.(84’ Ζιάκας), Λίταινας Μ., Ζησόπουλος(75’ Νούσιος Γ. του Α.). 

Διαιτητής: Διαμάντης Βοηθοί: Αθανασούλας, Γκανάτσιου.

Γιώργος Μητσιούλης