Βαθμολογία

Κρατούσε εξάσφαιρο ο Πανιώνιος

Εντυπωσιακή νίκη με σκορ 6-1 πήρε ο Πανιώνιος απέναντι στον Τοξότη, στην λαρισινή μονομαχία του 1ου Ομίλου της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας του Νομού μας. Οι γηπεδούχοι, ήταν ασυγκράτητοι και κατάφεραν να πάρουν αυτήν την ευρεία νίκη, απέναντι στο νεανικό σύνολο του Χρήστου Γκάτα και παράλληλα να ανέβουν περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι, είχαν αρχικά κάποιες φάσεις, απειλώντας κυρίως με τους Κορομηλά, Νταναβάρα, Τσέλα και Σαπουνά, ωστόσο οι γηπεδούχοι έφτασαν πρώτοι στο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 20ο λεπτό, ο Βασίλης Σκέντζας με σουτ έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι έλεγξαν πλήρως το παιχνίδι και έτσι, τρία λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Κίτσας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παρασκευάς Ευθυμίου, που ήταν εύστοχος και σημείωσε το 2-0. Στο 38’ ο Γιώργος Κίτσας έκανε το 3-0 έπειτα από πάσα του Δημόπουλου, με το σκορ αυτό να μένει μέχρι και την λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Έτσι, στο 55’ ο Γιώργος Κίτσας με διαγώνιο σουτ έκανε το 4-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 4-1 με τον Τσέλα στο 60ο λεπτό. Ο Γιώργος Κίτσας, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-1 στο 75’, πετυχαίνοντας παράλληλα χατ-τρικ, ενώ το τελικό 6-1, διαμόρφωσε ο Στέφανος Σκέντζας στο 88ο λεπτό του αγώνα. Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος είχε και δοκάρι, μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεράσιμου Κίτσα.

Πανιώνιος(Αποστόλης Κορομηλάς): Ράπτης, Στρατής Δ., Σκέντζας Ηλ., Κανής, Μπαστούνης(52’ Γκόλτσιος, λ.τ.), Σκέντζας Β., Ευθυμίου Παρ., Δημόπουλος, Κίτσας Γ., Κίτσας Γερ.(65’ Σκέντζας Στεφ.), Ελιζόπουλος Ν.(70’ Καρδαμίλης).

Τοξότης(Χρήστος Γκάτας): Μπρπούτσος, Καραλής, Τσακνάκης, Τζήκας, Ζιάκος, Σαπουνάς(30’ Νταναβάρας), Τάκε(70’ Δήμου), Τσέλας, Παλαμίδας(85’ Ράπτης), Τσούτσος, Κορομηλάς.

Γιώργος Μητσιούλης