Βαθμολογία

Νίκη για το Καλαμάκι αλλά σοβαρά παράπονα από τον Ελευθεριακό

Νίκη με σκορ 0-2 πήρε ο Π.Α.Ο. Καλαμακίου, μέσα στο Ελευθέριο, όπου επικράτησε με αυτό το σκορ του τοπικού Ελευθεριακού, για τον 1ο Όμιλο της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα τους, έχουν σκέψεις να αποσύρουν και την ομάδα από το πρωτάθλημα, καθώς θεωρούν πως εδώ και πολύ καιρό η διαιτησία αδικεί την ομάδα τους.

Ο Ελευθεριακός, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όταν στο 10ο λεπτό, ο Τζιούρας είχε δοκάρι, ενώ το ίδιο συνέβη και δύο λεπτά αργότερα, πάλι με τον ίδιο παίκτη. Τελικά, ο Αλέξης Σφέτσος άνοιξε το σκορ για το Καλαμάκι, στο 20’ έπειτα από σέντρα του Ρόιδου, κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους. Στο 17’ ο Τζιούρας είχε ακόμα ένα δοκάρι, όπως επίσης και στο 40’, με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή να έχει σημαδέψει συνολικά τέσσερις φορές το δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Από εκεί και πέρα, το Καλαμάκι έφτασε και σε δεύτερο γκολ στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης, όταν από γύρισμα του Κωσταρέλου, ο Αλέξης Σφέτσος, διπλασίασε τόσο τα προσωπικά του, όσο και τα τέρματα της ομάδας του, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Από εκεί και πέρα, άνθρωποι από την διοίκηση του Ελευθεριακού, τόνισαν ότι για ακόμα ένα παιχνίδι έχουν αρκετά και έντονα παράπονα από την διαιτησία, ενώ έκαναν έκκληση στους αρμόδιους να κάνουν κάτι, ούτως ώστε η ομάδα τους να σταματήσει να αδικείται.

Ελευθεριακός: Τσανάς, Παπαχρήστος, Πικούλης, Φροξυλιάς, Αποστολάρας, Δεληγιάννης Β.(46’ Ζαφειρούλης), Δεληγιάννης Δ., Θάνος, Λύτρας, Δάλλας, Τζιούρας.

Π.Α.Ο. Καλαμακίου(Στέλιος Λιώρας): Συράκης, Τζαβέλλας, Καράτσης Θ., Καλόγηρος Θ., Νταμήτρος, Ντινούλης, Ρόιδος(70’ Χαλκιάς), Κωσταρέλος, Φλαμούρ(80’ Γούργος), Σφέτσος Αλ., Σφέτσος Κ.

Γιώργος Μητσιούλης