Βαθμολογία

Ήταν πραγματική «Θύελλα»

Η Θύελλα Ελάτειας πήρε μια μεγάλη σε έκταση νίκη κερδίζοντας στην έδρα της τον Ιπποκράτη με σκορ 3-0. Καταιγιστικοί οι γηπεδούχοι πήραν το ματς με ευρύ σκορ μιας και βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα, ενώ αντίθετα η ομάδα του Ιπποκράτη δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο.

Τα δύο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κίτσιους Γ. του Θ., το πρώτο στο 41’ ύστερα από εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο «Γ» και έκανε το 1-0 και ο ίδιος παίκτης στο 75’ διπλασίασε τα τέρματά του καθώς πήρε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε δύο αμυντικούς και το γκολ του πραγματικά ήταν υπέροχο καθώς η μπάλα κόλλησε στο δεξί παραθυράκι (3-0). Το δεύτερο γκολ μπήκε στο 65’ ύστερα από πέναλτι που έγινε στον Σδράγκα, εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 2-0.    

Θύελλα Ελάτειας: Κουτσουρούμπας, Σολωμός Θ., Πάσχος, Γουγουλιάς, Στογιάννης, Κοσμάνος, Χατζής, Κίτσιος Γ.Κ., Μπλιώνας, Κίτσιος Γ.Θ., Σδράγκας (85’ Κολώνας).

Ιπποκράτης: Τσόγιας, Τσουμάνης, Κατσογιάννης, Κουματσέλης, Δαούλας, Γκιόση, Κουτσιμάνης, Μπούζο (75’ Βαλδούμας), Μικερτζής (80’ Γεωργιάδης), Φωτίου (65’ Ροκούδης), Τσόγκας.

Διαιτητική τριπλέτα: Λυτροσυγκούνης Θ., Ντίνου Φ., Δαμασκόπουλος Α.

Βάσω Γκατζούλη