Βαθμολογία

Πεντάρα ο Όλυμπος Γόννων!

Με μια μεγάλη νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ ο Όλυμπος Γόννων που κέρδισε στην έδρα του τους Λύκους με σκορ 5-2. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και μάλιστα χάσανε και πέναλτι και είχαν στα τελευταία λεπτά και δοκάρι.

Στο 14’ ο Ντόϊ έκανε το 1-0, στο 27’ ο Καραγκιόζης το 2-0, στο 35’ ο Ντόϊ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0, στο 40’ ο Λιτζερίνος μείωσε σε 3-1, στο 51’ ο Καλούσης έκανε το 4-1, στη συνέχεια ο Αλεξανδρής μείωσε σε 4-2, στο 66’ πέναλτι εκτέλεσε ο Καραναστάσης δοκάρι και έξω και στο 78’ ο Καραναστάσης αυτή τη φορά σκόραρε από τα έντεκα βήματα κάνοντας το 5-2. Στο 86’ ο Όλυμπος Γόννων είχε και δοκάρι με τον Τσόπα.

Όλυμπος Γόννων: Καραναστάσης, Κανταρίνος, Γραβάνης (79’ Τσιτζιλόνης), Τσιαπλές, Μαρκεγκάϊ, Τσούγιας, Ντόϊ, Τσιρονίκος (56’ Ντόντος), Καλούσης (54’ Τσιόπας), Καραγκιόζης, Ριζούλης.

Λύκοι Λάρισας: Κυρίτσης, Γεωργούλας (80’ Αρσενόπουλος), Χατζηαντωνίου, Τζήκας, Νικάκης, Ντριβαλάς, Καψάλης, Σταυρόπουλος (60’ Μάνης), Λιτζερίνο, Μήτρος, Αλεξανδρής (70’ Έρικ).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρεντόπουλος Ι., Καραθάνος Ε., Καραμαγκιόλας Ε.

Χρήστος Γκατζούλης